Kraljica maturalne večeri: Trendi štikle by La Style Muse

| Fashion |

Kraljica maturalne večeri: Trendi štikle by La Style Muse

Ovaj tjedan Wall.hr posvetio je maturanticama i njihovoj ludoj vožnji ka nabavki svih bitnih faktora do njihove velike maturalne večeri. Ako se pitate "Kakvu frizuru napraviti? Gdje kupiti haljinu? Koje štikle su prikladne?", svako jutro moći ćete s nama lakše pronaći svoje idealne komade za posebnu večer. Skup sa stručnjacima s domaće modne i beauty scene, pripremili smo vam seriju velikih članaka koji će vas uputiti na najbolje, najtrendi i najpristupačnije maturalne opcije. Prvi u nizu posvećen je štiklama!

Nina Starčević prošle je godine zasjala na svojoj maturalnoj večeri u tonovima ružičaste, s glamuroznim make upom i jednostavnom frizurom. Kako je ova blogerica, La Style Muse, poznata po dobrom minimalističkom stilu, ali i dobrim cipelama, nismo dvojili koga uzeti za ovu temu!

"Prošla je godina otkako je maturalna iza mene, a još uvijek se rado sjetim kako sam ludila što ću obući i obuti. Odlučila sam se za Zigmanovu haljinu i Valentino sandale sa zakovicama i vjerujem da bih i ove godine opet obukla.", podjelila je s nama Nina 

Kraljica maturalne večeri: Trendi štikle by La Style Muse
Nina La Style Muse

Ovom prilikom vam donosi prijedlog cipela koje su prikladne za takvu vrstu formalnosti te mjesta gdje ih možete pronaći.

1) Štikle u špic - Na opće zgražanje mnogih, a s druge strane na opće veselje drugih oživio je trend štikli u špic. Naravno, ne s onim špicom koji se nosio 90.-tih, ali svojevrsna blaža alternativa istih doživjela je svoju renesansu. Prošle godine ih je bilo teže pronaći, no danas ih možete naći u skoro svakom dućanu s cipelama. Za maturalnu bih predložila crne i bež koje ćete sigurno moći kombinirati i poslije maturalne. Ako vam je haljina sama po sebi efektivna, držim da ne treba pretjerivati s ostatkom tako da se ove cipele čine savršenima ako ćete nositi takvu haljinu. Moje su bile također u „špic“ jer sam imala haljinu s korzetom pa nisam htjela pretjerivati.

2) Sandale na remenčiće - Sve je počelo kad je Saint Laurent lansirao savršene basic sandale, a netom poslije Zara iskopirala iste. Njih možete poslije maturalne nositi i na svakodnevnoj bazi i u svim vrstama outfita. Za ove vrijede ista pravila kao i za gore navedene štikle... Ako imate haljinu koja je sama po sebi upečatljiva vodite se s „manje je više“ kako ne biste pretjerali.

3) Štikle s platformom - Ako vam je pak haljina sama po sebi „obična“ ili mislite da biste htjeli veću pažnju dati cipelama i nakitu onda svakako kombinirajte haljinu s nekim upečatljivijim cipelicama koje možete uskladiti s torbicom ili nakitom. Ako ste se pak odlučili za lepršavu proljetno-ljetnu haljinicu možete uz nju kombinirati sandale s plutenom platformom.

Kraljica maturalne večeri: Trendi štikle by La Style Muse
Nina La Style Muse