Koji su to popularni komadi iz 70-ih ponovno in?

| Fashion |

Reserved Street Fashion za nju i njega

Inspiriran 70-ima, Reserved tim dizajnera kreirao je Street Fashion kolekciju koja je nova interpretacija kultne modne ere. Koji su to popularni komadi koji su ponovno in? Sjetite se hlača širokih nogavica koje su proslavili Diane Keaton i bend ABBA, elegantnih odijela, ženstvenih haljina, bluza od šifona uparenih sa suknjama „A“ kroja. I naravno, neophodnih dodataka: velikih šešira i torbi s resama. Kolekcija se temelji na kontrastnoj kombinaciji crne, mornarsko plave, bijele i svijetlo crvene s komplementarnim tonovima bež, sivosmeđe i smeđe. Tkanine su uglavnom prirodne i mat. Pravi ukrasi u kolekciji su printevi. Neki od njih su arabeske koje su omiljeni uzorak 70-ih te mali geometrijski uzorci i mornarske pruge. Vintage ugođaj linije razbijen je modnim elementima iz drugih desetljeća. Tako možete pronaći kombinezone i pencil suknje 80-ih te kratke topove 90-ih. Kombiniranje različitih stilova i igra s retro modom rezultira potpuno novom kvalitetom te svježim idejama za novu sezonu.

Reserved Street Fashion za nju i njega
Reserved Street Fashion za nju i njega

Kolekcija Street Fashion za proljeće/ljeto 2015. je elegantna, bezbrižna i opuštena, a istovremeno prikladna za ured. Žena koja nosi komade ove kolekcije sexy je iako je zakopčana do grla ili skrivena u jednostavnu dolčevitu. Korištenje kontrasta kao početne točke prilikom osvježavanja svog ormara, uvijek je dobra ideja. S linijom Reserved Street Fashion modni preobražaj nikad nije bilo jednostavniji. Stylinzi Jerry Hall, Lizzy i Georgie May Jagger koje su zaštitna lica sezone, mogu biti inpiracija svakoj ženi koja teži promjeni stila. Tri različite žene različitih godina izgledaju jednako dobro noseći komade ove kolekcije. A još je važnije to što svaki od ovih modela ima svoj način nošenja komada iz linije Reserved Street Fashion.

Reserved Street Fashion za nju i njega
Reserved Street Fashion za nju i njega

Dizajneri linije Reserved Street Fashion kolekcije proljeće/ljeto 2015. imali su izazov stvoriti odjeću koja će odgovarati macho muškarcu, kao i modnom metroseksualcu. Sportski klasici poput majica, baseball kapa i polo majica obogaćeni su elegantnim komadima. Stylinzi su jednostavni, ali ne i besmisleni. Boja je jako važna, a uparene crvena i crna pružaju liniji uzbudljiv osjećaj. To je kombinacija koja može biti zanimljiva muškarcima s drugačijim potrebama na različitim razinama modne osvještenosti. Reserved momak je samouvjeren, ali ne i narcisoidan. Cijeni dobar stil, ali odabire udobno i jednostavno. Voli klasiku – bijele i udobne košulje s dugim rukavima, a ormar mu sadrži i malo snažnije akcente poput pulovera s istaknutim geometrijskim printevima i cool dodacima.

Reserved Street Fashion za nju i njega
Reserved Street Fashion za nju i njega