Koji su najveći muški modni trendovi za ljeto 2015?

| Fashion |

Springfield Man ljetni trendovi

Iako nam visoke temperature diljem Lijepe naše itekako daju do znanja da je ljeto tu i da ćemo u njemu još dugo uživati, to ne znači kako moramo baš sasvim zapustiti svoj stil. Ljeto preferira ležernost koja je kod većine muškaraca nekako prirodno usađena, ali znate li što se zaista nosi na području muške mode? Prije svega kombinacija crno/bijelo te boje/printevi!

Springfield Man ljetni trendovi
Springfield Man SS 2015.Napunite svoju prtljagu energičnim valom jarkih boja i modernih printova! Ne zaboravite ni na fluorescentne detalje za odvažan modni izričaj. Must have komad su denim kratke hlače u svim bojama, T-Shirtovi s printom, kupaće gaće s tropskim cvjetnim uzorkom, dok će tenisice biti vaš najbolji prijatelj.

Springfield Man ljetni trendovi
Springfield Man SS 2015.

S druge strane, oni koji preferiraju minimalizam predlažu se crno bijele kombinacije, no i tu cvijeće neće izostati, osim što će ono biti u "ne" bojama! Budite jednostavni i uredni. Crno-bijele kombinacije definitivno su IN za ljeto u gradu, no lako su uklopive i za ljeto na moru. Na vama je da izaberete između čiste boje ili kombinacije s uzorcima. Isprani denim u sivim i crnim nijansama uvijek je dobra opcija, a kombinira li se s pamučnom majicom kratkih rukava u bijeloj ili crnoj boji malim džepićem pravo je oličenje nepretencioznog, a tako stylish skandinavskog stila. Ne zaboravite i na uzorak sezone - robusne sandale s remenjem.