Kišobrani Ivane Popović koji oduševljavaju

| Fashion |

Zagrebačka modna dizajnerica i kiparica Ivana Popović ovih je dana na društvenim mrežama predstavila svoju novu suradnju koja će nam pomoći da ove jeseni ne pokisnemo. U suradnji s tvrtkom Hrvatski kišobran iz Zaprešića Ivana je osmislila ekskluzivne kišobrane nadahnute estetikom prošlog stoljeća. Priča o tom kišobranu, koliko god on izgledao starinski je moderna i futuristička, a kišobrani su napravljeni od recikliranog materijala. 

Kišobran Ivane Popović

Romantični kišobrani s volanima dolaze u dvije serije, za sada smo mogli vidjeti dva modela u nekoliko boja - od klasičnog crnog, sivog i bež do crvenog i zelenog, a cijena će im biti od 50-200 kuna ovisno o modelu.

Kišobran Ivane Popović

Kišobrani nadahnuti suncobranima zagrebačkih dama prošlog stoljeća premijerno će se publici pokazati uz kolekciju kabanica na reviji Ivane Popović tijekom Smart Fashion Weeka Zagreb od 28.-30. studenog i sudeći prema komentarima i oduševljenju na društvenim mrežama postati će pravi hit. Želju za ovim kišobranom veći su izrazile glumice Nataša Janjić Lokas i Nela Kocsis pa smo sigurni da ćemo ovaj modni dodatak često viđati na hrvatskim kišnim ulicama.

Kišobran Ivane Popović