Kendall i Kylie Jenner kreirale blagdansku party kolekciju za Topshop

| Fashion |

 Nakon uspješne prve Kendall + Kylie Jenner kolekcije za Topshop (koja se rasprodala u svega nekoliko dana), poznate sestre ponovno su ostvarile suradnju s britanskim modnim brendom - i to za blagdansku sezonu pred nama! 

U trgovine diljem svijeta, ali i na službenoj Topshop stranici, kolekcija stiže 20. studenog i moramo priznati da nas se ova ultimativna linija party lookova od čak 15 komada baš jako dojmila. Cijene se kreću između 60 i 260 dolara (ili 30-130 britanskih funti), a u kolekciji se nalaze dvije predivne statement jaknice od umjetnog krzna, metalik suknje, sportske jakne te seksi haljinice i uski bodiji. Ova kolekcija dolazi baš u pravo vrijeme kada jedva čekamo dodati neke super-trendi komade u svoju sezonsku garderobu!

Kendall + Kylie Jenner Topshop Holiday 2015
Kendall + Kylie Jenner Topshop Holiday 2015

"Htjele smo pokazati svoj osobni stil, ali ga i obogatiti blagdanskom energijom... Htjele smo dizajnirati posebnu liniju komada koji će istovremeno odati i elegantnu, ali i edgy vibru.", kažu sestre Jenner o svojoj kolekciji za Topshop.

U našoj galeriji pogledajte cijeli lookbook za blagdansku Kendall + Kylie Jenner liniju iz Topshopa u kojoj su slavne sestre (naravno) i modeli...