Kakve ćemo japanke nositi ovo ljeto?

| Fashion |

S obzirom na to da je jučer kalendarski počelo proljeće, vrijeme je za razmišljanje o japankama. Iako vani skoro pa pada snijeg, smijemo se nadati da će kroz par dana biti gotovo s tim i da nas čeka sunce, sunce i samo sunce. Nedavno je prestavljena nova kolekcija omiljenog ljetnog footwear branda Havaianas i možemo reći kako brazilsko ljeto donosi mnoštvo boja, spontanost, avanturu i sreću. 

Havaianas

Kao i svake sezone, poznate i patentirane Havaianas japanke osvajaju srca svih trendseterica svojim šarenim i kreativnim dizajnom koji donosi opušten i razigran duh Brazila u svaki segment života. Ove sezone japanke, espadrile i modni dodaci dolaze u nekoliko kolekcija od kojih su najistaknutije: Hype and Photoprint, You Saint Tropez, Origine Flatform, Origine Slim i Brasil 20th Anniversary.

Havaianas

Upravo će s posljednjom kolekcijom biti obilježena 20. godišnjica kultnog modela Havaianasica s brazilskom zastavom koje su lansirane kao znak podrške brazilskom nogometnom timu na Svjetskom prvenstvu 1998. godine. K 

Havaianas

olekcija Havaianas Hype and Photoprint doslovno donosi nevjerojatne ljetne prizore iz svih perspektiva – od pogleda iz zraka na svjetski poznatu brazilsku plažu Copacabanu, raskošnih plavih morskih valova pa do australskih surfera. Ova kolekcija prava je ljetna i šarena. 

Havaianas

Za one djevojke koje se žele osjećati udobno, a istovremeno biti privlačne i profinjene tu su i četiri nova izazovna modela iz kolekcije You Saint Tropez u kojima neće proći nezapaženo. Ove japanke izgledaju poput sandala s tkaninom i mi smo njima oduševljeni. 

Havaianas

Kao i uvijek, osim neodoljivih modela u bezbroj primamljivih boja, svim kolekcijama su zajedničke izrazita udobnost i kvalitetna potplata izrađena od prirodne gume. Zahvaljujući otpornoj gumi, naše omiljene japanke neće proklizavati niti će se zagrijavati na suncu, a nogu će držati stabilnom pružajući tako osjećaj slobode i bezbrižnosti. Uz nove maštovite modele japanki, ne preostaje ništa drugo nego nestrpljivo iščekivati tople proljetne i ljetne dane te nove avanture za pamćenje.

Havaianas