Kako pronaći kvalitetno umjetno krzno?

| Fashion |

Lažno krzno ovih dana možete pronaći u svakom dućanu. Osim, naravno, biranja komada koji vam odgovaraju po stilu, jako je bitno odabrati visoko kvalitetno, lažno krzno dobre izrade, jer budimo iskreni - ne izgledaju svi odlično i možda još važnije, ne osjećamo se u njima odlično. U nastavku pročitajte naša 3 jednostavna savjeta koja trebate imati na umu kada birate svoj sljedeći komad umjetnog krzna:

1.  Osjećaj za mekoću.
Prva stvar koju morate napraviti jest opipati krzno da vidite koliko se meko čini pod rukom. Što je mekše, to je bolje, s obzirom na to da će krzno loše kvalitete često biti grubo i neugodno na koži.

2. Provjerite elastičnost.
Još jedan jako bitan faktor je elastičnost - što znači brzina kojoj će se tkanina vratiti u početni položaj nakon što ju dotaknete ili rastegnete. Umjetno krzno visoke kvalitete brzo će se vratiti u originalan oblik i formu.

3. Čitajte etiketu.
Akril je materijal koji se koristi u proizvodnji umjetnog krzna, ali dolazi u nekoliko različitih oblika i naravno da nisu svi proizvedeni na isti način. Potražite komade koji su napravljeni od akriličnih vlakna naziva "kanecaron" ili "tissavel". Oni će imati najugodniju teksturu i trajat će duže!

Sada kada znate na što treba obratiti pozornost, u galeriji pogledajte neke od naših favorita u svijetu umjetnog krzna i odaberite IT komad za sebe.