Kako biti najbolje odjevena gošća na vjenčanju?

| Fashion |

Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

 Možemo reći da službeno počinje sezona vjenčanja, a to znači samo jedno - što odjenuti?! Najčešće je jedino što znamo da haljina/odijelo/kombinezon ne smije biti bijele boje i da ne smije biti trashy, no to nažalost i nije od velike pomoći.

Srećom, danas su nam haljine iz svih krajeva svijeta i više nego dostupne. Jedino što trebate je iz udobnosti vlastita kauča kliknuti i kupiti vaš favorit. Ako se odlučite za ovu opciju, moramo vas upozoriti na vrijeme čekanja pošiljke koje može trajati od dva tjedna pa sve do dva mjeseca, što znači da ovaj shopping podrazumijeva pripremu i planiranje kupovine.

Sandro / Ivan Alduk / Self Portrait
Sandro / Ivan Alduk / Self-Portrait

S druge strane, postoji i nekoliko hrvatskih dizajnerskih imena koje svakako treba imati na umu ako birate haljinu za proljetno/ljetno vjenčanje. Moda s hrvatskim potpisom ove je sezone - procvjetala! Jedan je od većih trendova je top ili haljina spuštenih ramena koja izgleda vrlo seksi i elegantno. Također, nećete pogriješiti s velikim volanom/volanima, pastelnim bojama, prozirnim dijelovima, midi dužinom te lepršavim asimetričnim krojevima.

U galeriji vam donosimo 15 atraktivnih haljina koje će sigurno plijeniti poglede - a uz to su i bezvremenske!