Kad topmodeli tulumare: Evo zašto su svi htjeli na Balmainov afterparty!

| Fashion |

Topmodeli na Balmainovom afterpartyju!

 Glam, glam i još glama! Tako nam se otprilike čini Balmainov afterparty koji je njihov kreativni direktor Oliver Rousteing pripremio za svoje prijatelje i modele, nakon uspješno održane modne revije za kolekciju proljeće-ljeto 2016 u sklopu pariškog tjedna mode.

 Trebamo li spomenuti da su Oliverovi prijatelji svi redom Hollywoodske zvijezde, modne ikone i super modeli? Na partyju, koji je u Parizu slovio kao jedan od evenata na kojemu MORATE biti ako ste netko i nešto u modnoj industriji, glavne su zvijezde bile njegove muze Kendall Jenner, Joan Smalls, Gigi i Bella Hadid. Od glave do pete obučene u Balmain (naravno!), djevojke su plijenile pažnju gdje god bi se kretale u Parizu posljednjih dana, stoga i ne čudi da je upravo ovaj afterparty izazvao najveću pažnju fotografa i medija. 

Joan Smalls, Kendall Jenner, Lily Donaldson, Gigi i Bella Hadid
Joan Smalls, Kendall Jenner, Lily Donaldson, Gigi i Bella Hadid

 Od ostalih gostiju valja spomenuti glumca i pjevača Jareda Leta, Jadu Pinkett-Smith, Kris Jenner i modnu urednicu Miroslavu Dumu. Iako su modni afterpartyji i inače "melem za oči" za sve ljubitelje mode, čini nam se da je Balmain ovoga puta nadmašio i sam sebe. Balmain i Oliver Rousteing odabrali su savršenu tehniku promoviranja brenda preko najvećih modela i IT djevojaka današnjice. Uostalom, samo gledajući prekrasnu modu na nekim od najljepših lica i tijela današnjice, ne možemo ne poželjeti koji Balmainov komad i u svom ormaru. Nadamo se da će njihova Balmain x H&M suradnja i kolekcija ponuditi upravo to!

Constance Jablonski, Miroslava Duma, Nadja Bender, Jourdan Dunn
Constance Jablonski, Miroslava Duma, Nadja Bender, Jourdan Dunn