Jennifer Lawrence osvaja pogledom u novoj "Be Dior" kampanji

| Fashion |

Zaštitno lice Diora još od 2013. godine, Jennifer Lawrence, vratila se u pravo vrijeme s novom "Be Dior" kampanjom za kolekciju torbica!

Zvijezda "Igara gladi" pozirala je pred objektivom Paola Roversija na minimalističkom setingu kojim je njezin prodoran, ubojiti pogled još više došao do izražaja. Ova mlada dobitnica Oscara ima razbarušenu, podignutu kosu i prirodan makeup dok ponosno pozira s novom, proljetnom kolekcijom "Be Dior" torbica.

J.Law je bila odsutna s Hollywoodske modne scene već neko vrijeme - osim press turneje krajem 2014. kada je promovirala nastavak "Igara gladi", te smo je imali prilike vidjeti na podosta crvenih tepiha.

Jennifer je lice Diorovih "Miss Dior" torbica od jeseni 2012. godine, a u prošlosti je priznala kako je izgledala pretjerano retuširano na fotografijama kampanje. Tijekom jednog intervjua izjavila je kako "ljudi ne izgledaju tako u stvarnosti!"

Retuširana ili ne, Jennifer Lawrence izgleda apsolutno predivno na fotografijama Diorove nove kampanje - koje možete vidjeti u našoj galeriji!