Jelena Veljača zaštitno je lice nove ECCO SHAPE SCULPTED MOTION kolekcije

| Fashion |

Inspirirana kulturom visoke mode, ali dizajnirana za svakodnevicu, nova ECCO SHAPE SCULPTED MOTION kolekcija kožnih čizmi s oblikovanim petama nudi mladim, urbanim ženama snažnu i svestranu estetiku.

Svojim laganim modernim glamurom, ove čizme koje pomiču granice mode spremne su za korištenje u svim situacijama, od početka dana do dugo u noć, te od najopuštenijih okruženja do onih najelegantnijih izdanja.

Bez obzira idete li na večeru s klijentima, opuštajući nedjeljni brunch ili koktel party s prijateljima, ove vam čizme omogućavaju da se stilski izrazite na najbolji način.

Ovoga puta u ulozi zaštitnog lica ECCO SHAPE SCULPTED MOTION kolekcije pronašla se Jelena Veljača koja je još jednom dokazala da je prava modna kameleonka.

John Pavlish

Kolekcija

Kolekciju čine čizme u visini zgloba, poluvisoke i tzv. dokoljenke, s oblikovanim petama u visini od 35 mm, 55 mm ili 75 mm. Sve su čizme osnažene ECCO-vom revolucionarnom SHAPE tehnologijom platforme koje dozvoljavaju da se igrate sa stilom i izgledom svaki dan, po danu i po mraku. Ista čizma može se jednako lako kombinirati s formalnim odjelom kao i s običnim trapericama i majicom, ili pak sa suknjom i džemperom od kašmira. S obzirom na to da ECCO SHAPE SCULPTED MOTION ostavljaju jak dojam, na vama je samo da izbalansirate ostatak svojeg outfita za taj dan.

Promo video kolekcije možete pogledati ovdje.

John Pavlish

Tehnologija iza komfora

Od mnogih inovativnih tehnologija korištenim u izradi ove edgy čizme jedna od njih zadnje je dostignuće anatomske mode koji osigurava da cijelo stopalo radi prirodne kretnje. ECCO FLUIDFORM™ tehnologija direktne udobnosti hvata i očuvava anatomski profil koji je napravljen da traje, dok u isto vrijeme osigurava integralnu i izdržljivu vezu bez ijednog od čestih kompromisa povezanih s konvencionalno prošivenim i/ili zalijepljenim sklopovima. Svi stilovi u kolekciji također uključuju SHAPE golenicu, koja dozvoljava ženama da hodaju stabilno i samouvjereno, kao i modeliran srednji potplat oprezno formiran s naprednim mekim polimerima koji omogućavaju potporu i mekoću.

Sve ECCO čizme možete pronaći na ECCO prodajna mjesta: Ilica 14, Arena centar, CC One East, Westgate, CC One Split, Mall of Split i Tower centar Rijeka.

John Pavlish