Jelena Veljača i Anita Dujić Veljača vole Guardian Yolo narukvice s porukom anđela

| Fashion |

Narukvica je oduvijek omiljeni ukras ženske ruke i podsjetnik na ljubav, prijateljstvo ili dragu osobu. Isprepletene prijateljstvom, poslom i brigom za djecu dvije prijateljice Marina i Silvija udahnule su život anđelu i tako su nastale Guardian Yolo (You only live/love once) narukvice s porukom anđela.

Autorice ovih narukvica smatraju da su one više od modnog dodatka, da su podsjetnik na našeg anđela čuvara koji postoji iako ga ne vidimo. On je tu, nosimo ga na ruci, a čuvamo u srcu.

Guardian Yolo narukvice

Guardian Yolo narukvice s porukom anđela moguće je personalizirati odabirom između velikog broja različitih boja svilenog ili satenskog konca,  najfinijih japanskih perlica te različitih vrsta privjesaka. Privjesci s likom anđela u srcu, anđela s krilima ili stiliziranog anđela oblikovani su u plemenitim metalima (srebru i zlatu) jer takva plemenitost ne zaslužuje ništa manje.

Jelena Veljača i Anita Dujić Veljača

Guardian narukvice već nose brojne naše fashionistice poput Ive Balaban, a da ih vole i nose i Jelena Veljača i Anita Dujić Veljača potvrdile su snimanjem kampanje u ulozi ambasadorica ovih prelijepih narukvica.  

Jelena Veljača i Anita Dujić Veljača

Marina i Silvija ispričale su nam priču o njihovim Guardin Yolo narukvicama: " … život anđela čuvara… Guardian Yolo... započeo je onog trenutka kada nas je dotaknuo za ruku izmamivši osmijeh na naša lica. Od prvog trenutka znale smo da će od tada stalno i uvijek biti s nama. Naš suputnik veselja, smiraja i poticaja. Vidjele smo ga i htjele smo da ga svi vide… anđela u srcu… tako malenog, a opet tako snažnog. Narukvice s anđelima čuvarima prvo je zasjao na našim rukama, ubrzo na rukama naših prijateljica pa na rukama prijateljičinih prijateljica….. i tako se krug počeo širiti."

Guardian Yolo narukvice možete naručiti putem sruštvenih mreža, a uskoro i putem službene web stranice, a u našoj galeriji možete naći više fotografija.