Izipizi je predstavio nove modele i boje skijaških naočala

| Fashion |

Francuski brend IZIPIZI predstavio je nove modele i boje skijaških naočala s kojima boravak na snježnim padinama postaje uistinu nezaboravno iskustvo

Zima nam je stigla i već kreću tradicionalne zimske radosti. Neki će se složiti i reći radosti, dok su za ostale Grincheve to prave gadosti. Bili vi ljubitelji snijega, ili ne, oko jednog ćemo se složiti, a to je da se od sunca treba zaštititi i u zimskim danima. Pogotovo oči. Vremenski uvjeti zimi nam nisu naklonjeni, hladnoća, jak vjetar, snijeg i bjelina sunca koju reflektira snijeg, sve to šteti našem vidu. Ipak, postoji rješenje za zaštitu u zimskim danima. Francuski brand IZIPIZI za novu sezonu jesen/zima pripremio je nove boje Glacier i Sun Snow modela naočala koji će se uklopiti u svaku vašu odjevnu kombinaciju, ma koliko slojeva odjeće stavili na sebe.

Naočale nisu predviđene samo za zimu, one se mogu nositi na svim temperaturama i po svim vremenskim uvjetima, po kiši, snijegu, vjetru ili jarkom suncu, potpuno je nebitno, jer vas IZIPIZI Sun Snow uvijek štiti. Uz prošlogodišnju kategoriju 2 koja je prigodna za sve vremenske uvjete, ove godine novost su stakla kategorije 1 za loše vrijeme i kategorije 3 za sunčano vrijeme. Posebno dizajnirano dvostruko staklo i potpuna ventilacija sprječavaju pojavu zamagljivanja, dok elegantan i sofisticiran izgled ovog modela jamči da će pristajati svakom obliku glave.

Naočale su prvi imali priliku isprobati snowboard kolektiv Sljeme Shred Masters koji sa snowboard klubom Jeti na Sljemenu vode školu boardanja za napredne koji žele isprobati freestyle vožnju, dok je klub Jeti uglavnom za polaznike početnike i popularizaciju snowboarda kao sporta. Naočale su izdržale naporne snowboarding treninge, nakon što su testirane po najtežim vremenskim uvjetima.

Sun Snow naočale uz prošlogodišnje modele koji dolaze u dvije veličine S i L, ove godine ima i kolekciju Junior u istim bojama. Kolekcija dolazi u tri veličine, za cijelu obitelj te sedam boja, kako bi svatko mogao pronaći model koji mu najbolje pristaje. Nisu zanemareni ni skijaši i skijašice slabijeg vida, kojima dizajn omogućuje istovremeno nošenje naočala za dioptriju. Sve ove karakteristike modela koji će zasigurno osvojiti brojne poklonike i u Hrvatskoj izmamit će osmijeh na lice svakom pravom ljubitelju dogodovština na snijegu.