Iva Šarić Leko i Malina Grahek u novoj kampanji za Royal Bride

| Fashion |

Nekada uspješne manekenke, a danas sretne majke i žene, prekrasne Iva Šarić Leko i Malina Grahek, prisjetile su se najposebnijeg dana u svom, ali i u životu svake žene – vjenčanja. Koliko su se elegantno, svečano i profinjeno osjećale taj dan, prisjetile su se odjenuvši još jedanput vjenčanice, ovoga puta za modni editorijal domaćeg branda Royal Bride.

Tom prigodom, isprobale su novu kolekciju unikatnih vjenčanica, ekskluzivno predstavljenih za 2016. godinu, ručno sašivenih od najfinijih materijala, raskošnih na izgled, a laganih na dodir. Kao i do sada, cijelu kolekciju potpisuje vlasnica ovog domaćeg branda, Ivana Bilić, koja je spojila seksepil i raskoš te tako dobila očaravajuće krinoline s preko 30 metara materijala, koje su pritom ugodne i lagane za nositi. Osim krinolina, kolekciju predstavljaju i sirena krojevi, koji naglašavaju figuru i obline, u pastelno rozim i bijelim tonovima, ukrašene bogatom čipkom, kristalima i perlama.

Royal Bride svaku će ženu pretvoriti u kraljicu!
Royal Bride svaku će ženu pretvoriti u kraljicu!

Iva Šarić Leko i Malina Grahek, svojim egzotičnim ljepotama, sjajno su predstavile bit kolekcije – očaravajuće, drugačije, posebno i odvažno. Tako su se pridružile brojnim, sada već sretnim i zadovoljnim ženama, kojima je 'Royal Bride', zajedno s timom svojih stručnjaka, ispunio sve snove, dizajniravši im vjenčanice po njihovim vlastitim željama te ih tako, barem na jedan dan, pretvorio u prave kraljice.

Individualan pristup svakoj ženi ono je što Royal Bride čini liderom na tržištu vjenčanica, jer to je mjesto koje osluškuje potrebe svake buduće mlade, a upravo zbog usluge i profesionalnosti na visokom nivou u svojoj knjizi utisaka imaju potpis bezbroj sretnih žena, koje svoj dan iz snova nikada neće zaboraviti.

Očaravajuće, drugačije, posebne i odvažne!
Očaravajuće, drugačije, posebne i odvažne!