Iva Leko u kaftanima domaćeg brenda LOVEMia

| Fashion |

Dolaskom sunčanog vremena žene intenzivno razmišljaju o odabiru idealne lagane odjeće u kojoj će slobodno uživati svaki dan, a u isto vrijeme izgledati trendi. Upravo osluškujući potrebe svake žene domaći brand LOVEMia osmislio je moderne kaftane za dugo toplo ljeto. 

Oni su omiljeni odabir svake žene zbog njihove lepršavosti, veselog printa, prirodnih materijala, ali i činjenice da laskaju figuri i dobi svake žene. U kaftanu LOVEMia biti ćete glamurozne bilo da ste na putu za plažu, šetnju uz more ili na luksuznoj večeri jer upravo su njegova multifunkcionalnost i jednostavnost razlog zašto se žene zaljubljuju upravo u kaftane i tunike. U njihovu ljepotu i praktičnost uvjerila se i zanosna manekenka Iva Leko koja je pozirala pred objektivom fotografa Johna Pavlisha i dočarala svu njihovu raskoš i razlog zašto će cijelo ljeto upravo kaftani LOVEMia biti njezin ljetni odabir. Izrađeni su od biranih prirodnih materijala poput svile i pamuka, a krasi ih bogatstvo uzoraka i printova s kojima ćete zasigurno zablistati gdje god se pojavite. 

Kolekcija kaftana LOVE MIA upotpunjena je kolekcijom nakita koju je dizajnirala Matea Glasnović 'M Pearls' uz koji samo s jednim detaljem nakon dnevnog stajlinga ste spremni zablistati i u večernjoj elegantnijoj varijanti. Brand LOVE MIA osim kaftana uskoro će se predstaviti i nadopunjenim kolekcijama t-shirta, prsluka i drugih modnih dodataka.