Iggy slavi 20. modni rođendan

| Fashion |

20. godina modne marke Iggy

Svestrani dizajner Iggy Popović sa svojim brandom "IGGY" predstavit će svoju kolekciju "IGGY celebrating 20, the collection" na Dreft Fashion Weeku Zagreb u petak 22. studenog u 20 sati. Kao najavu revije, snimio je kampanju za kolekciju "IGGY celebrating 20, the collection", koja je nastala kao dokumentarac u kojem paparazzo prati mladu Lady Dianu koja šeće Gornjim Gradom..., a koju je utjelovila mlada manekenka Marina Voraček, koja je za potrebe kampanje čak ošišala svoju dugu kosu! Fotografije je snimio Marko Kadija.

Što ga inspiriralo za ovu slavljeničku kolekciju, Iggy je rekao: "Ovu kolekciju sam odlučio posvetiti mojim dragim tetama, Marijani i Snježani, koje su za mene tada, osamdesetih, kao klincu izgledale poput pravih modnih ikona. Sjećam ih se dok su slušale Cyndi Lauper i Madonnu te se odijevale poput njih... Tada sigurno nisu znale da ću jednog dana to iskoristiti kao modnu inspiraciju.... Kolekcija je posvećena svim samosvjesnim, hrabrim i snažnim ženama današnjice."

20. godina modne marke Iggy
20. godina modne marke Iggy

Kolekcijom proljeće/ljeto 2014. Iggy će nakon 20 godina rada, od prvih revijica na školskim priredbama i u diskotekama do danas samostalnom revijom na Dreft Fashion weeeku Zagreb, proslaviti svoj rođendan. Reviju će nositi aktualna Miss Hrvatske Lana Gržetić i mnogobrojne bivše missice poput Ivane Ergić, Alex Grdić, Nine Slamić, ali i direktorica sadašnjeg izbora za Miss Hrvatske, bivša poznata manekenka i TV lice nekadašnjeg "Kola sreće" s Oliverom Mlakarom -  Maja Kuljiš Vračarić.

Iggyjevi modni komadi mogu se kupiti i naručiti u njegovom jedinstvenom modnom atelieru koji je ujedno i poznati salon za njegu kose "Iggy" na adresi Fallerovo šetalište 44 ili na showroomu Dreft Fashion Weeka Zagreb za vrijeme trajanja istog.