Idealna jesensko-zimska obuća uspješno spaja casual i sofisticirano

| Fashion |

Istražite Gant priču - korak po korak

Gant kolekcija obuće za hladnije dane tematski je povezana u tri cjeline koje definiraju samu bit branda. Gant sigurnim korakom postaje suvremeni fashion brand. Njegova tradicija snažno je povezana s američkim sportswear stilom koji u novim kolekcijama dobiva dašak sofisticiranog i profinjenog europskog dizajna. Uz već poznate preppy i casual elemente, Gant u kolekciju obuće uvodi i nešto strože i klasičnije forme namijenjene poslovnim ljudima.

Nouveau Prep

Prva tematska jedinica koristi preppy detalje koji rezultiraju elegantnom modnom pričom. Gant želi da se klasični komadi nose na personaliziran, osoban način.  Zamislite mladi par koji živi u New Yorku u rustikalnom interijeru gdje prevladavaju smeđe, crne i mornarsko plave nijanse. Njihov pažljivo osmišljeni dom krasi profesionalna strogost koja dodatno naglašava mladenački karakter, osobnost i samopouzdanje.

Last Days On The Beach

Druga tematska jedinica vodi nas prema velebnom New Yorku. Linija obuće unutar ove tematske cjeline osmišljena je za istinske jesenske dane, ali i dalje zadržava ekskluzivnu sofisticiranost. Casual strana branda Gant vidljiva je u ovoj liniji obuće.

Winter Whites

Ova tema predstavlja najsofisticiraniji i najluksuzniji dio nove kolekcije. Svijetle boje kombinirane s bojom konjaka ili prirodnom kožom s prošivenim detaljima rezultiraju 'svježim' lookom kolekcije.

Boje

U kolekciji za jesen/zimu 2015./2016. koriste se klasične Gant nijanse poput mornarsko plave, zelene te boje vina u više nijansi. Siva, bijela i bež ključne su nijanse sezone. Kolekcija za muškarce bazirana je na modernim nijansama sive i bijele, dok kolekcija za žene obuhvaća veći spektar boja. Crna je neizostavna ove sezone, posebice u kombinaciji s ostalim tamnijim bojama.