I Split je dobio svoj Liu Jo

| Fashion |

Split je od jučer bogatiji za još jednu nezaobilaznu modnu destinaciju – Liu Jo dućan u Joker centru. Zagreb se već nekoliko sezona može pohvaliti ovim modnim rajem za sve prave fashionistice koje redovito marširaju u Teslinu 15 pri svakom dolasku nove kolekcije u dućane. Modna marka koja u svojim kolekcijama spaja sofisticirani ženstveni izgled s romantičnim detaljima, a čije je zaštitno lice već nekoliko sezona divna Kate Moss, koja i potpisuje jednu od linija, oduševio je kumu dućana i brand ambasadoricu Jelenu Rozgu, ali i Anu GruicuViktoriju Rađu, Anu Čagalj, Danijelu Alavanju Mišković i mnoge druge.

Osim svečanog otvorenja okupljenima je predstavljena i nova Liu Jo kolekcija za proljeće/ljeto 2013. koja će sigurno pronaći svoje mjesto u ormarima mnogih Splićanki, a koju su već vjerne ljubiteljice ove modne marke u Zagrebu pokupovale.

Inače, nova kolekcija Liu Jo za proljeće/ljeto donosi urbane i moderne fashion komade namijenjene samosvjesnim ženama koje brinu o svom stilu. U savršenoj ravnoteži linija i kvalitetnih materijala, naglasak je stavljen na ženstven denim. Osim njega, kolekcija obiluje atraktivnim majicama, haljinama i laganim proljetnim hlačama. Inspiraciju za kolekciju dizajneri Liu Joa našli su u retro komadima šezdesetih te u egzotičnom mixu prilagođenom urbanom gradskom stilu.  Posljednju Liu Jo kampanju s Kate Moss možete pogledati ovdje.