Hunter gumene čizme - dobra strana kiše

| Fashion |

Vratili ste se s mora, preplanuli ste i zgodni, vjerojatno ste u zadnja tri mjeseca kupili nešto na sniženjima, nešto za posao, nešto za prošetat gradom ili nešto u čemu ćete zasjati u noćnom izlasku no kiša vam je poremetila sve planove. Kiša jučer, kiša danas, kiša sutra, a kiša nažalost ne znači da se ujutro ne moramo ustati iz kreveta, da ne moramo ići na posao ili da ne moramo riješavati obaveze koje imamo, no kiša znači da je vrijeme za - gumene čizme. Najpoznatije i najkvalitetnije gumene čizme one su britanske marke Hunter.

Hunter

Hunter čizme ili popularno zvane Hunterice već su neko vrijeme i nekoliko sezona neizostavni dio u ormarima cura koje i u kišne dane žele izgledati sexy i cool i ne daju da im vremenske (ne)prilike diktiraju dnevni ritam. Izdržljive i udobne, ove su legendarne čizme izrađene od prave gume, klasičnog su britanskog dizajna – imaju jednostavno sve što je trebalo da ih fashionistice postave na pijedestal gumenih čizama i uvrste u must have jesenske obuće.

Hunter gumene čizme

Neovisno radi li se o klasičnim crnim visokog sjaja, onima mat, s krznom unutra, visokim ili niskim, svake od njih idu uz svoju kombinaciju, a ono što je najbolje, idu uz sve, osim na uske hlače, savršeno idu u razne haljinice i suknjice kojih se unatoč kiši ne trebate odreći.

Hunter gumene čizme

Svoj primjerak vječnih, a uvijek potrebnih Hunter gumenih čizama možete nabaviti u ShoeBeDo dućanima gdje dolaze u nekoliko varijanti i boja - klasične crne visokog sjaja i cool mat, visoke i niske. Možte naći i sexy crvene, baš kakve je nosila Angelina Jolie u „Mr. & Mrs. Smith“, ili pak neodoljive hot pink u kojima nećete proći neopaženo. Razveselite svoje nožice u ove kišne dane i osjećajte se udobno i suho, a opet chic i cool.