Hrvatska manekenka Ema Kovač na naslovnici talijanskog magazina

| Fashion |

Ema Kovač jedna je od naših manekenki koje grade uspješnu modnu karijeru u inozemstvu, a trenutno je u Milanu gdje radi svakodnevno. No sada je Ema dobila i svoju prvu naslovnicu, onu talijanskog magazina Capri. Snimanje je odrađeno na ovom predivnom talijanskom otoku, a za fotografije je bio zadužen Karel Losenicky, poznat češki fotograf koji je trenutno član žirija na izboru za Miss na Sejšelima.

Ema Kovač za Capri magazin

Vezano uz snimanje i fotografije koje vam ekskluzivno donosimo u našoj galeriji, Ema je izjavila "Mogu reći da sam se zaista zbližili na snimanju sa fotografom i cijelom ekipom, ipak smo proveli tri dana zajedno. Najvažnije mi je da je tim dobar, a bolji nisam mogla poželjeti. Dobila sam snimanje tako da je Karel vidio moje slike na stranici i tražio me vidjeti osobno i kada smo dogovorili sastanak te me vidio uživo, potvrdio je snimanje."

Ema Kovač za Capri magazin

Vezano uz svoje buduće planove u karijeri Ema nam je otkrila kako namjerava probati i u New Yorku: "Trenutno sam u Milanu, radim full time, no budući da me pod svoje uzela agencija Mega Miami pokušavam iskombinirati Milano i New York koji mi je u planu za jesen. Kada sam ovdje u Milanu radim za Antonia Marrasa, koji me zaista potiče da gradim svoju karijeru, a kada nema gužve na poslu imam privilegiju gledati kako stvara svoje nove kolekcije, budući da i sama imam velik interes za modnu industriju pa mi je to zaista velika čast i odlično iskustvo. Ostale poslove uglavnom radim za Just Cavalli, a između toga ulijeću editorijali i snimanja baš poput ovog. Iako, nisam još nikada radila cover pa mi je ovo zaista poseban doživljaj. Ove godine sam se zaista usredotočila na fakultet i obrazovanje no od jeseni ću staviti ovaj posao u prvi plan da vidim gdje će me odvesti. Želim putovati i upoznati što više osoba koje su kreativne kao i ja s kojima bih mogla u budućnosti ostvariti neki veći posao od samog modelinga."

Ema Kovač za Capri magazin

Inače Ema Kovač je članica modne agencije Talia Model i prije proboja na strana tržišta dosta je radila s hrvatskim dizajnerima.