Hoće li Fendi Buggies postati it modni trend?

| Fashion |

Fendi Buggies

Fendi se pobrinuo za lansiranje najneobičnijeg modnog dodatka za kraj 2013. godine. Njihova nova 2014. Holiday Capsule kolekcija sastoji se između ostalog i od malih čupavih stvorenja koja će uskoro, ako postanu modni hit postati dio torbi svih fashionistica diljem svijeta. Fendi Buggies naziv je kolekcije ovih malih krznenih "kukaca" koji su zamišljeni kao ukrasi za Fendi, ali druge torbe. Zamišljene kao male, zabavne, krznene srećonoše, svaki Fendi Bug ima drugačiji izraz lica i svoju osobnost pa si tako možete kupiti veselog, ludog, ljutog, zabavnog, ali i malog čupavog kukca divljaka kao i snoba, a dolaze pod imenima poput Lucifur, Snobius i Kooky.

Fendi Buggies
Fendi Buggies

Napravljeni u Fendijevom krznenom ateljeu u Rimu, Bag Bugs su napravljeni od krzna lisice, dugodlake, ali i kratkodlake kanadske kune i dolaze u raznim bojama poput tamno plave, narančaste, zelene, roze, crne, crvene i bijele.

Fendi Buggies
Fendi Buggies

Iz Fendija najavljuju kako će mala dlakava stvorenja nastaviti izbacivati u svojim capsule kolekcijama iz sezonu u sezonu te će ih prilagođavati trenutnim i budućim modnim trendovima. Iako čudan, postoji velika mogućnost da ovaj modni dodatak zaživi i doživi veliku slavu, ipak ga je osmislila poznata talijanska modna kuća koja je lansirala i kultne torbe poput Peekaboo i Baguette modela koji su postali sinonimi za bezvremenski stil.

Fendi Buggies
Fendi Buggies

Fendi Buggies već su prigrlila mnoga poznata lica koja su su predvodnici modnih trendova poput Care Delavigne i Naomi Campbell, a cijena koja se kreće od 3.000 do 24.000 kuna sigurno će ih lansirati u simbol luksuza i sferu predmeta žudnje brojnih fashionistica.  Za lansiranje i promociju svojih Fendi dlakavih čudovišta osmislili su i poseban video koji vam donosimo u nastavku.


Fendi Buggies