Hit kupaći kostim Agent Provocateura kojeg želimo

| Fashion |

ljeto sunce mroe

S obzirom da ulazimo u drugi tjedan srpnja, većina žena već je odabrala svoj kupaći kostim za ovogodišnje ljetovanje, no svaka žena zna kako kupaćih kostima nikad dosta. Ipak upravo u njima provedemo većinu ljetovanja, a i ne možemo na ljetnim fotografijama za Instagram biti samo u jednom kostimu.

Agent Provocateur kupaći kostim

Danas vam predstavljamo Agent Provocateur kupaći kostim kojeg  bi rado vidjeli u svom ljetnom ormaru, a koji je već nekoliko sezona apsolutni modni hit među poznatim osobama diljem svijeta. Iako dobar kupaći kostim može barem djelomično promijeniti i sakriti nedostatke na našem tijelu, ovaj kupaći neće povećati vaše grudi niti smanjiti vašu stražnjicu no u njemu definitivno nemožete ostati nezamjećeni.

Dolazi u nekoliko boja, od svijetlo roze sa srebrnom koji je najnoviji model, narančasto-žuto-roze kominacije, crno-bijele, rozo-crne te ljubičasto-zelene te u dvije varijante - kao jednodjelni te dvodjelni.  Svake sezone model ostaje isti, a kombinacije boja se mijenjaju, trenutno aktualne za ovu sezonu donosimo vam u galeriji.

Agent Provocateur kupaći kostim

Na poznatom online dizajnerskom dućanu Net-a-porter cijena mu je 2.400 kuna, nažalost nije na rasprodaji i sumnjamo da će je dočekati jer čim dođe nova  pošiljka, u trenu se rasproda. Za ovim kupaćim kostimom već su poludjele glumice Sofia Vergara i Nina Dobrev, sestre Kim i Kourtney Kardashian, Tamara Ecclestone i Keysha Cole, a možda baš i vi u njemu zasjate ovo ljeto na plaži.

Poznate dame u Agent Provocateur kupaćem kostimu