Hermès Indigo marame kao luksuz oko vrata

| Fashion |

Hermes Indigo marame

Francuska modna kuća Hermès inspiraciju je pronašla u jednoj od duginih boja i sada nam tu boju donosi u kolekciji limitirane capsule serije svilenih marama pod nazivom Indigo. Kako im i samo ime govori, svileni kvadratni šalovi s potpisom jedne od najluksuznijih modnih kuća na svijetu u različitim su nijansama indigo plave boje.

Hermes Indigo marame
Hermes Indigo marama, Brazil Bandhini

Serija se sastoji od četiri marame u plavim nijansama napravljene od svile i kašmira i naglašava tiskarske vještine Hermesovih umjetnika sa sjedištem u Lyonu koji ih proizvode. Na svakoj od četiri marame Hermes je reinterpretirao neke od svojih najlegendarnijih i najpoznatijih printova i to pomoću različitih tiskarskih tehnika, ručnog bojenja i tehnike vezenja.  

Hermes Indigo marame
Hermes Indigo marama, Gold Spurs

Cijene marama kretati će se od 800 do 2.100 dolara što je od 4.500 kuna do skoro 12.000 kuna. Ovu najskuplju cijenu u kolekciji treba odvojiti za marame "Gold Spurs" i "Brazil Bandhini" i to u većoj veličini. Kolekcija se sastoji još od marama "Kantha Camails" i "Bridels of Arashi" od koji je posljednja najjeftinija.

Hermes Indigo marame
Hermes Indigo maram, Kantha Camails

Dostupne u dvije veličine, srednjoj i velikoj, marame iz Indigo kolekcije doći će 13. veljače na police Hermesovih pariških dućana. Oni koji Valentivo neće provesti u Parizu ili tamo ne žive, ove predivne marame moći će kupiti i online. 

Hermes Indigo marame
Hermes Indigo marama, Bridels of Arashi