Glam Rihanna u Diorovoj "Secret Garden" kampanji

| Fashion |

Dior je ponovno proširio svoju kolekciju slavnih muza i ambasadorica - ovoga puta s Rihannom kao posljednjom u nizu slavnih i moćnih ljepotica koje su postale zaštitno lice brenda. Steven Klein fotografirao je Rihannu u  “Secret Garden IV” kampanji i kratkom filmu, snimljenom u unutrašnjosti Versaillesa, koji će ugledati svjetlo dana 18. svibnja. Rihanna se tako pridružila nekolicini elitnih, zvjezdanih imena poput Charlize Theron, Natalie Portman, Marion Cotillard i Jennifer Lawrence - kao Diorovih ambasadorica.

Pred objektivom Kleina se ponovno našla nakon provokativnog snimanja za "V Magazine", te utjelovila modernu Dior ženu u savršenim toaletama i najboljoj odjeći nevjerojatne izrade.

Kada su ga pitali što je to privuklo Dior Rihanni i kako se ova pop zvijezda uklapa među dosadašnja zaštitna lica brenda, Sidney Toledano je odgovorio: "Jennifer (Lawrence) je isto provokativna, čini mi se. One shvaćaju. One su pametne. U ovom kratkom filmu, Rihanna je znala točno kako se kretati u Versaillesu. Ona ima jednu vrstu elegancije, koju smo vidjeli od prvog trena, ali onda može i iznenaditi. Sve što uradi je neočekivano i sviđa nam se. To je dio osobnosti."