Funkcionalna Reserved elegancija u muškoj zimskoj kolekciji 2015

| Fashion |

Ove jeseni, Reserved nije samo pripremio zimski lookbook za žene, već i za muškarce. U najnovijoj kolekciji za muškarce pod nazivom Funkcionalna elegancija, dizajneri su se potrudili spojiti tradicionalni kroj s nečim potpuno modernim i svježim. Fotografije lookbooka otkrivaju ideju skladnog miksa sportskog i udobnog, kao i elemenata klasičnog što je najbolje vidljivo na određenim komadima poput polu-formalne jakne i odijela.

Izbor tkanina bio je najveći izazov, a visoka kvaliteta glavni prioritet. Dizajneri su puno pažnje posvetili detaljima koji kolekciju čine eklektičnom, ali i skladnom te funkcionalnom. Prošivene jakne dolaze u tamnocrvenoj boji, dok su hlače u indigo boji dizajnirane kako bi idealno odgovarale uz sako. Veste mélange i košulje posebno su istaknute u ovoj kolekciji, a izbor odjeće zaista je velik. Paleta boja muške kolekcije Funkcionalna elegancija sadrži tamne nijanse i neutralnu kombinaciju bijele i crne koje ponegdje obogaćuju jarke narančasta i crvena.

U Reserved zimskom lookbooku mogu se pronaći mnogi inspirativni motivi od stila američkih koledža 50-ih i 60-ih, preko rockabillya i stila drvosječa, do stylinga engleskih džentlmena. Kolekcija, iako inovativna, temelji se na klasičnim modnim predmetima poput praktičnih košulja, dresova, vesta i prošivenih sportskih jakni. Usprkos tome što se ovi kontrasti čine nestvarnima, kolekcija je dizajnirana savršeno skladnim konceptom koji prezentira vrhunsku modu za muškarce.