From Russia With Love - nova kampanja ELFSa

| Fashion |

Razigran, pomalo trash i kič dizajnerski potpis modnog dvojca ELFS ostaje i dalje prepoznatljiv u svakoj sferi njihova rada pa tako i u modnim kampanjama koje su nas znale zapanjiti svojim šarenilom. Ovaj put nova kolekcija jesen/zima 2012/13  bavi se tematikom Rusije i inspirirana je poznatim ruskim simbolima poput vodke, Putina i babuške te nosi naziv „From Russia With Love“. Rusija i Elfsov kič nekako idu zajedno, zar ne? Kolekcija naravno osim haljina koje je proslavila Jelena Rozga sadrži i casual podkolekciju dnevnih odjevnih kombinacija koju Elfs uvijek paralelno radi jer znaju Elfsići što se najbolje prodaje.

Naravno ima tu svega: običnih Tshirta, trenirki, pamučnih haljina, nakita, torbi, kaputa i jakni a sve je kako smo već rekli ukrašeno prepoznatljivim ruskim simbolima. Sigurni smo kako će modno vrlo jednostavna nacija poludjeti i za novom Elfs kolekcijom te će njihovi Tshirti ili haljine postati predmet želja mnogih Hrvata. Tu je i uvijek prisutna Elfs igra logotipom kao i oversized printovi koji su svake sezone iznova redefinirani pa Elfsi kažu da je svaka njihova nova kolekcija korak dalje u osmišljavanju i redizajniranju vlastitog branda.

Naravno, nije ovaj modni dvojac zaboravio ni na muškarce koje ove jeseni vide u trenirkama, pernatim jaknama i omiljenim im T-shirtima, no tu je hvala Bogu i večernja varijanta pa nećemo biti osuđeni samo na Elfs trenirke već i na hlače klasičnog kroja koje su kako kaže ovaj dvojac idealne za posao ili večernju varijantu. Kao pravi predstavnik ELFS generacije ovaj put ulogu muškog modela predstavlja Vladimir Vlada Vuksanović. Fotografije je radio Mladen Šarić.

Elfs kampanja za jesen/zimu 2012/13