Fenomenalna kolekcija modne kuće Celine

| Fashion |

Celine jesen/zima 2013./2014.

Svaki put kada pomislimo da je britanska dizajnerica Phoebe Philo pokazala sve što zna, ona nas uspije iznova očarati i to u tek par jednostavnih poteza.

Upravo inzistiranje na jednostavnosti, opuštenosti i udobnosti bila je osnova na kojoj je Philo gradila kolekciju kuće Céline za sezonu jesen/zima 2013./2014. Čiste linije i poigravanje geometrijom u paleti boja koja je počela bijelom, a završila crnom, rezultirali su fantastičnom kolekcijom koja će svim ljubiteljicama kuće dati materijala za peglanje kartica, a svijetu mode nametnuti trendove od kojih iduće sezone nećemo moći pobjeći.

Celine jesen/zima 2013./2014.¸
Celine jesen/zima 2013./2014.b

Predimenzionirani kaputi, karirani uzorak, suknje dužine ispod koljena s ležernim volanom i mekani udobni materijali bit će razlozi zbog kojih ćemo rado odbrojavati dane do iduće jeseni.

Moment koji nas je oduševio bio je kada je pistom prošetala djevojka u haljini čiji su lažni rukavi bili svezani u čvor s prednje strane. Isti detalj dizajnerica je iskoristila i na kaputu čija je fotografija u trenu obišla modom zaluđeni dio internet sfere i u trenu se pretvorio u must have komad iduće sezone. Phoebe je dokazala da je jednostavnost ponekad najbolji recept.