Fenomenalan zimski Reserved lookbook 2015 - "Nevjerojatne 70-te"

| Fashion |

U trgovine Reserved stigla je nova zimska kolekcija Nevjerojatne 70-te

Ova kolekcija eklektična je kombinacija chic boho stila i modernog dizajna. Lookbook reflektira kultne ideje, boje i tkanine 70-ih na suvremeni način, a Reserved styling ponekad seže i do visoke avangardne mode. Zimska avantura u kolekciji Reserved počinje s kombinacijom toplih tkanina s teksturom. Najčešće korišteni materijali su antilop, umjetno krzno, prerađena vuna i traper koji će vas oduševiti zahvaljujući visokoj kvaliteti i trodimenzionalnoj strukturi. Ovi materijali podsjećaju na hippie modu, ali i pružaju udobnost najzahtjevnijim kupcima koji traže moderan dizajn.

Topla, pletena, pencil suknja, zrnasto vuneni kaput i pončo samo su neki od primjera retro mode s praktičnim pristupom u ovoj kolekciji. Odjevni predmeti su raznoliki i svestrani zahvaljujući bogatom modnom nasljeđu stila 70-ih. Ovo je idealna kombinacija ženstvenog izgleda, poput onog Lauren Hutton, s dodirom muževnosti u outfitu preuzetom iz stila Diane Keaton. Neočekivani i iznenađujući akcenti obogaćuju ovu kolekciju, a ključni od njih su suptilna kombinacija printeva, tekstura (koža/čipka/debela vuna), kao i slojeviti styling.

Kolekcija je bogata delikatnim bojama preuzetim iz svijeta prirode. Prevladavaju nježno siva, crna, smeđa, oker, bordo i tamnozelena. Boho elementi vidljivi su u detaljima poput resica, Navajo printeva i uzoraka kravate (ili suprotnosti – debele crne i bijele pruge). Također, neki od 'must have' krojeva su culottes, trapez traperice, sitni topići i bluze s mašnom oko vrata.