Eterična bridal kampanja modne kuće eNVy room

| Fashion |

Eterična bridal kampanja modne kuće eNVy room

Široka paleta modela obiluju čipkom, tilom i svilom i proteže se od raskošnih krinolina, preko leprašavih svilenih haljina, pa sve do haljina sirena kroja. Vođeni željom svojih klijentica koje žele biti posebne na dan svog vjenčanja, eNVy room u novoj kolekciji predstavlja novitet - dvije vjenčanice u boji lavande. Ova nježna nijansa pravo je osvježenje u ponudi vjenčanica, a stvorena je za one mladenke koje žele dodatno istaknuti svoju osobnost na pomalo neklasičan, ali ipak profinjen i elegantan način.

„Kao inspiracija za fotografije poslužilo je remek-djelo britanskog slikara Johna Everetta Millaisa koje je inspirirano jednim od najvažnijih likova iz Shakespeareovog opusa, Ofelijom, jednog od glavnih likova djela “Hamlet”. Nježnost i poetičnost ovog ulja na platnu već desetljećima oduševljava svjetsku javnost, pa tako i nas. Bilo je zadovoljstvo reinterpretirati taj visual u kojem je vodeći motiv voda koja teče kroz gusto raslinje”, rekli su o novoj kampanji dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević.

Voda kao ključni element ove kampanje naglašava eteričnost, a nove kreacije su se besprijekorno uklopile u tu atmosferu. Pazeći pomno na svaki detalj prilikom izrade svojih vjenčanica, enyy room je uspio dočarati savršenost Millaisovog očaravajućeg djela.

Pred objektiv našeg uspješnog fotografa Šime Eškinje u ulozi modela stala je hrvatska manekenka Martina Majcenović. Frizuru potpisuje Draška Topić, dok je za šminku odgovorna Sanja Agić.

Cijene predstavljenih modela kreću se od 6490 kn do 9490 kn, a mogu se pogledati u eNVy room showroomu na adresi Gračec 1 u Zagrebu, uz prethodnu rezervaciju termina. eNVy room možete pratiti putem Internet stranice www.envyroom.com ili putem Facebook stranice www.facebook.com/eNVyroom.hr.

Eterična bridal kampanja modne kuće eNVy room
eNVy room bridal