eNVy room ponovo osvaja svojim haljinama

| Fashion |

kampanja haljina

Dizajnerski dvojac Vjeko Franetović i Nikica Ivančević koji stoje iza domaće modne marke eNVy room ponovo nam predstavljaju svoju novu kampanju, ovaj put za nadolazeću jesen/zimu inspiriranu talijanskim neorealističkim filmovima u maniri ranih djela Fellinia.

kampanja haljina
eNVy room jesen/zima 2014/15

Dok crno bijele fotografije neodoljivo podsjećaju na povijesni i sentimentalni dokument ne tako minulog vremena, fotografije u boji prikaz su realistične slike gdje je naznačena ljudska dimenzija kroz glamuroznu prizmu modne fotografije.

kampanja haljina
eNVy room jesen/zima 2014/15

eNVy room kolekciju za jesen/zimu 14/15 koja je u travnju prikazana široj publici kao i uvijek kod ovog dizajnerskog dvojca određuju čipka, suptilne teksture, igre dužinama i retro krojevi koji su posebno naglašeni stylingom u ovoj kampanji. Lepršavi i svjetlucavi materijali rezervirani su za večernju modu pa su tako drapirane maksi haljine bogato nabrane u struku, dok svjetlucave haljine izrađene od zelenih ljuskica i perlica senzualno omataju tijelo otvarajući samo leđa kao zavodljivi detalj koji laska ženskom tijelu.

kampanja haljina
eNVy room jesen/zima 2014/15

Čarobne vizure Staroga grada na Hvaru,  njegove kamene kuće ukrašene škurama, griljama i razigranim tiramolima poslužile su kao idealna kulisa našem poznatom fotografu Šimi Eškinji kojem je ispred objektiva u ulozi zaštitnog lica nove eNVy room kampanje stala Marija Kolak, model iz agencije Talia. 

kampanja haljina
eNVy room jesen/zima 2014/15