eNVy room - mračna romantika koja osvaja na prvi pogled

| Fashion |

Mračni i romantični eNVy room oduševio publiku

Drugi dan Fashion.hr-a prošao je u nenadmašivo romantičnom izdanju modnog dvojca eNVy room koji je održao reviju pod pokroviteljstvom Ghetaldus optike. Elegancija, ženstvenost, mističnost, senzualnost vladali su pistom koju je za ovu reviju osvjetljavalo nekoliko stotina lampica. Poznate obožavateljice romantičnog modnog izričaja iz prvog reda pratile su reviju, a među njima: Nina Badrić, Mia Kovačić, Petra Kurtela, Korana Gvozdić, Jelena Perčin, Sementa Rajhard, Kristina Krepela, Ana Ledenko, Ana Radišić, Ana Maria Ricov i mnogi drugi.

Isabella Rakonić, Ana Maria Ricov, Mia Kovačić, Nina Badrić

Poznat po svojim ženstvenim i raskošnim kreacijama, i u ovoj kolekciji eNVy room ostaje vjeran sebi i svojim bezvremenskim krojevima. Nova kolekcija po odabiru boja, materijala i krojeva najbolje se može opisati kao mračna romatnika koja osvaja na prvi pogled. Dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević kao osnovni motiv kroz svoje kreacije protežu romantiku i senzualnost što im je glavna inspiracija. „Ipak, crna boja daje dozu mističnosti novoj kolekciji. Duh sedamdesetih se osjeti u kolekciji koja obiluje damskim krojevima. Koristili smo transparentne materijale izvezene cvijećem i sitnim špagicama te s apliciranim cvjetovima. Kolekcija je izrazito senzualna, provokativna, ali istovremeno i nježna“, izjavili su dizajneri.

Haljine A kroja dužine ispod koljena, zvonoliki rukavi i volani, okosnica su kolekcije. Novost su savršene eNVy room torbice u koje se ne možete ne zaljubiti. Izrađene su od prave kože koje se mogu nositi na više načina (ruksak ili ručna torbica), a na nekim torbama su izvezeni cvjetni motivi s eNVy room haljina. Kolekcija završava eksplozijom boja kroz vezene i prozračne tkanine te uz neizostavne vjenčanice koje uvijek plijene najveću pažnju.

Njihove elegantne, lepršave kreacije na modnoj reviji savršeno su upotpunili modeli sunčanih naočala Fendi iz kolekcije proljeće/ljeto 2016. koje je publika premijerno vidjela na eNVy room reviji. Ova je suradnja nastavak uspješne modne priče s eNVy roomom i Ghetaldus optikom u glavnim ulogama jer je riječ o dva brenda koji prednjače po estetskim i tehnološkim novitetima. Naočale prikazane jučer na reviji eNVy rooma moći će se kupiti u vodećim Ghetaldus optikama već od studenog.

Fashion.hr od 27. do 31. listopada na Zagrebačkom velesajmu slavi 20. jubilarno izdanje. Tijekom pet dana održat će se šesnaest modnih revija, a nastupit će najpoznatiji hrvatski dizajneri te mlade nade modne scene. U četvrtak, 29. listopada na rasporedu su revije Martine Felje, Ane Bogdan, Hedra design by Ana Jagić, Aman, Suzane Koprivnjak, Krie Design i Vesne Sposa.