ELFS predstavio seksi kampanju dizajnerskih sunčanih naočala

| Fashion |

Popularni domaći brand ELFS predstavlja nam seksi kampanju dizajnerskih sunčanih naočala. 

Premda smo od njih navikli da akteri modnih kampanja budu zvučna imena hrvatske estradne scene, ovog puta naglasak je stavljen na luksuzne sunčane naočale. Dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić za ovo ljeto osmislili su pet modela sunčanih naočala specifičnih po kombinaciji metalnih krila i okvira s efektom kože. Naočale su nazvane po udaljenim svjetskim gradovima kako bi se istaknula različitost modela. Mini kolekcija sastoji se od četiri uniseks modela Madrid, Montreal, Melbourne, Mumbai, te jednih ženskih pod nazivom Manila.
 
ELFS sunčane naočale
ELFS sunčane naočale

Model MADRID je najklasičniji, crnih okvira s crnim gradual staklima. MONTREAL dolazi s crnim okvirom, srebrnim metalnim dijelovima i srebrnim reflektirajućim staklima. Za one koje žele upečatljive naočale, birat će između MELBOURNE i MUMBAI modela, koji su kombinacija transparentnog okvira boje jantara i zlatnih metalnih dijelova, dok je gornji dio okvira boje čokolade s kožnim efektom. Kod oba modela stakla su s efektom ogledala,  plave boja je na Melbourne, a žuta na Mumbai staklima. Najženstveniji model je onaj koji dolazi pod imenom MANILA. Njegov donji dio okvira je proziran, dok je gornji dio puderasto roze boje. Nježnom dojmu doprinose i ljubičasta gradual stakla. 
 
ELFS sunčane naočale
ELFS sunčane naočale


"Uvijek se veselimo novim iskoracima iz naše standardne ponude, tako da nam je dizajniranje ovih naočala bio izazov. Posebno nas veseli što su naočale ručno rađene i proizvedene u Hrvatskoj", naglašavaju dizajneri.

Naočale su dostupne u ELFS prodavaonicama u Zagrebu i Splitu, te u multibrand trgovinama u Zadru, Hvaru, Ljubljani i Mostaru te putem ELFS web shopa po cijeni od 1000 kn.
 
ELFS sunčane naočale
ELFS sunčane naočale