Elfs naočale za Elfs generaciju

| Fashion |

Elfs sunčane naočale

Iako su sunčane naočale modni dodatak kojeg nosimo cijele godine, ipak dolazak ljeta vrijeme je kada intenzivno razmišljamo o odabiru idealnih sunčanih naočala. Poznato je kako sunčane naočale osim svoje modne i estetske funkcije zbog izrazito visokog UV zračenja one danas imaju i važnu zdravstvenu funkciju. Odabrati one prave sunčane naočale koje se najbolje sljubljuju s vašim licem nije lako, jer su i muškarci i žene jako osjetljivi kod odabira jer sunčane naočala, upravo one moraju biti savršene, kompromisu tu nema mjesta.

Upravo da bi ovo ljeto svima olakšali odabir sunčanih naočala modni dvojac Elfs u tom je modnom dodatku našao novo područje modnog istraživanja. Dizajniraju sunčane naočale koje će zadovoljiti i one najzahtjevnije i koje ćete zasigurno poželjeti nositi ovo ljeto. Pomalo klasičan izgled sunčanih naočala, oversized  oblika upotpunjen je prepoznatljivim Elfs  logotipom stvarajući tako idealnu kombinaciju klasičnog i modernog izgleda. ELFS sunčane naočale dolaze u 3 modela od kojeg su 2 ženska i jedan muški. Ženske sunčane naočale dolaze u crnoj boji s nijansom roze i u obrnutoj igri boja s naglašenim Elfs potpisom na ručki naočala. Muški model sunčanih naočala crne je boje s prepoznatljivim ugrađenim ELFS šarenim logom sa strane. Ove sunčane naočale odlikuju se ručnom izradom, visoke kvalitete i sigurne zaštite od UV zračenja. Cijena sunčanih naočala je 1.000 kn i mogu se kupiti u Elfs trgovinu u Amruševoj 4.

Ukoliko ih ne prepoznate od prve, zvijezde najnovije kampanje su radio i tv voditeljica Tatjana Jurić, model i blogerica Anita Dujić, model Malina Grahek, stilist Neven Ciganović, te virtuoz na bubnjevima Saša Maček.