ELFS fiestom otvorio novo izdanje Fashion.hr-a

| Fashion |

ELFS fiestom otvorio novo izdanje Fashion.hr-a

Možda najpopularniji domaći dizajneri kad su u pitanju mladi, dvojac ELFS, imao je čast otvoriti novu sezonu Fashion.hr-a samostalnom revijom. Baš u njihovom stilu, revija nije bila klasičan catwalk, već su napravili pravu fiestu. Imali smo nastup Mariachija, a po pisti su padali konfeti - savršena pozadina za ono što su ove sezone pripremili djevojkama.

Naime, inspiraciju su potražili u TV sapunicama, svojim psićima, romantikom, zabavom i gypsy momentima, a prezentirani su u svojevrsna tri slijeda, u nizu haljina te topova i suknji. Ono što ove godine fantastično rade je činjenica da spajaju svoje specifične komade i potpis (primjerice struk naglašen remenom s ELFS kopčom), koji su vrlo vjerojatno bestselleri, s puno većim nizom silueta i krojeva koje dosad nismo imali prilike vidjeti, a sigurno će brendu donijeti neke nove klijente.

ELFS fiestom otvorio novo izdanje Fashion.hr-a
ELFS SS 2015.

Upravo takav bio je sam početak revije koji je predstavio niz romantičnih bijelih haljinica u jednom boho tonu koje su, krojem i bojom, savršene za ljeto. I ove sezone imamo floralne motive na uskim i lepršavim haljinama, ali i onima sa suknjom A kroja, no nekako nisu pojeli kolekciju već joj samo dali veći niz opcija. Njihove majice s printom vjerojatno će ponovno postati hit, među kojima će prednjačiti ona s printom "I bogati plaču".

S druge strane, naglasak bi stavili na uzorke! Komadi s uzorkom njihovih psića su apsolutno fantastični, no jednako su dobri (ako ne i bolji) komadi s uzorkom neonskih slova i ukrasa poput dijamanta, zvijezde ili sladoleda, koji zaista prikazuju njihovu zaigranost, ali i zašto se u toj mjeri ističu od drugih. Upravo je jedan od najboljih outfita bio onaj sastavljen od T-shirta i duge prozirne suknje s neon uzorkom ispod koje su se nazirale tzv. bapske gaće. Osim odjeće, predstavili su i maske za mobitele, torbice, nakit i remenje, ukrašeno motivima s odjeće.

Za kraj, u kolekciji su se pronašle i večernje haljine, no dvije će zasigurno završiti kod maturantica koje se žele osjećati poput kraljica večeri; Jedna je u srebrnoj i užoj varijanti, s efektom 3D cvijeća koje pada po nogama, a druga zlatna i krinolina stila - u punom smislu "red carpet ready".

ELFS fiestom otvorio novo izdanje Fashion.hr-a
ELFS SS 2015.