Ekskluzivna H&M Conscious linija - glamur kojem nećete odoljeti

| Fashion |

H&M Conscious Exclusive

Glumica Olivia Wilde proglašena je zaštitnim licem H&M-ove Conscious Exclusive kampanje za 2015. godinu - i sada pomaže u promoviranju ekološki održivih tkanina do kojih ovaj poznati švedski brend i te kako drži! Kolekcija sadrži komade od isključivo organskih materijala, kao i recikliranog drva, šljokica i ostalih ukrasa.

“Obožavam Conscious Exclusive kolekciju H&M-a, zato što dobro izgleda, ali i zbog svoje etičnosti. Ovakva bi trebala biti sva moda: odličan stil koji je prirodno održiv.", kaže Olivia. U kampanji koju je snimila, glumica nosi komade od održivih i ekološki prihvatljivih materijala iz H&M-ove Conscious Exclusive linije. Inspirirani globalnim utjecajima, linija sadrži haljine, odijela i topove - koji odaju počast različitim dijelovima svijeta.

H&M je također objavio i lookbook sa svim komadima iz nove Conscious Exclusive kolekcije u kojoj možemo vidjeti prekrasne printeve, elegantne krojeve i cool komade koji će savršeno nadopuniti svačiji stil. Prirodna paleta boja savršeno se uklapa u tematiku zaštite okoliša.

U H&M-ove prodavaonice kolekcija bi trebala stići 16. travnja, a Conscious Exclusive linija biti će dostupna u čak 200 dućana diljem svijeta. Nadamo se da će i Hrvatska biti jedna od njih!

H&M Conscious Exclusive
H&M Conscious Exclusive