Ekskluzivna Carpisa kolekcija s potpisom Penelope Cruz

| Fashion |

Spoj španjolskog šarma i talijanske elegancije rezultirao vrhunskom Carpisa kolekcijom

Penelope Cruz, jedna od najseksipilnijih žena svijeta, te muza omiljenog talijanskog brenda modnih dodataka, Carpisa, u tandemu sa sestrom Monicom, dizajnirala je ekskluzivnu liniju ručnih i putnih torbi koja donose spoj španjolskog šarma i talijanske elegancije.

Kolekciju koju potpisuju šarmantne sestre Cruz, odlikuju različiti uzorci i boje, a jedno im je zajedničko – bezvremenski, ženstveni dizajn te savršena harmonija elegancije i šarma. Ključni noviteti capsule kolekcije su ručne torbe koje se mogu nositi na više načina – posebno oblikovani patent zatvarači pružaju mogućnost da od ručne torbe, idealne za dnevne prilike, u jednom potezu dobijete elegantnu torbicu, stvorenu za večernje izlaske.

Penelope capsule collection

Senzualan i elegantan dizajn najpoznatijih španjolskih sestara, vidljiv je i u liniji kozmetičkih torbica, koje su ukrašene vintage elementima, dok liniju putnih torbi krasi sofisticiran dizajn i naglašeni detalji. Sve ručne torbe iz capsule kolekcije izrađene su od prave kože te dolaze u trendi bojama, tamno zelenoj, smeđoj i sivoj. 

Penelope Cruz capsule kolekciju potražite u Carpisa trgovinama na slijedećim adresama:

ZAGREB Arena Centar, Lanište 32, City Center one West, Jankomir 33, City Center one East, Slavonska avenija 11 d, Garden Mall, Oporovečka 14, Ilica 12, Westgate Shopping City, Zaprešićka 2

SPLIT Joker Centar, Put Brodarica 6

ZADAR Široka ulica, Kalelarga

RIJEKA Tower Center, J.P. Kamova 81 a

DUBROVNIK SubCity, Šetalište dr. Franje Tuđmana 2A/ Srebreno

Carpisa torba, 519 kn