Editor's pick: 12 novih dizajnerskih cipela koje će obilježiti jesen 2015.

| Fashion |

Dizajnerske cipele koje će obilježiti jesen 2015.

 Nije li jesen pravo vrijeme za obnovu garderobe, osvježenje ormara i dodavanje novih "stanara" u vašu postojeću kolekciju? Ako pitate nas, svaka sezona je pravo vrijeme za to... Ali iz nekog razloga u rujnu nas uvijek dočeka mnoštvo dizajnerskih kolekcija, novih dizajna i modela koji su savršeni za ovo prijelazno razdoblje!

Inspirirani završetkom New York Fashion Weeka, odlučili smo pogledati što nam nude poznati dizajneri obuće u sezoni pred nama te koji modeli slove za najpopularnije, trendi cipele u svijetu mode. Neka imena su vam sigurno već dobro znana i ne čudi što smo ih uvrstili na našu listu (čitaj: Jimmy Choo, Louboutin, Aquazzura), ali smo u međuvremenu otkrili i neka nova dizajnerska imena koja su nas itekako oduševila - poput primjerice Tamare Mellon i Ivy Kirzhner. 

U našoj galeriji pogledajte kojih smo to 12 modela odabrali kao TOP dizajnerske cipele koje će obilježiti jesen 2015. i neka i vama posluže kao inspiracija za svoj sljedeći odabir IT modela za nešto hladniju sezonu pred nama...

TOP cipele za rujan 2015
TOP cipele za rujan 2015