Editorijal "Orašar" za nadolazeće blagdane

| Fashion |

Mlada modna ekipa koja vam je donijela nekoliko modnih editorijala kojima je željela pokazati kako hrvatski dizajneri nisu luksuz za bogate već da je dostupna svima te da joj mjesto nije samo na modnoj pisti, već i na ulici za kraj godine odlučila je iznenaditi sve koji prate njihov rad, te je za potrebe ovog snimala odlučila oživjeti jednu od najpoznatijih božićnih priča, onu Orašara.

Nakon uspješnica sa „Primadonna Girl“ gdje su predstavili mladog dizajnera Aleksandra Žarevca, „Malene“ koja je inspirirana čuvenim filmom s Monicom Bellucci u kojoj su proslavili 10 godina rada Anamarije Brkić i brenda A'marie, te priče Skyfall gdje je predstavljen rad mladog dizajnera Ivana Alduka na red je došla i priča s kojom ova mlada ekipa ispraća godinu na izmaku.

Ovoga puta na jedan sasvim drukčiji način izvela je modu na ulice. Nit vodilja bila je upravo bajka, a za bajke najbolje su upravo Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević dizajnerice brenda Boudoir koje su ove godine proslavile 10 godina svoga rada velikom revijom „Rocking Baroque“ koja je izazvala niz pozitivnih kritika.

Balet Orašar je čarobna priča o Božiću te je idealno mjesto za spoj prekrasnih Boudoir haljina i baletnih papučica. U ovom dijelu projekta ova ekipa željela je ući u taj bajkovit svijet te prikazati tu priču u nekom novom, modnom duhu. Spoj plesa i mode bila je želja mlade modne blogerice i plesačice Barbare Repe koja je doista uživala u nastajanju ovih fotografija. Uz Barbaru Repe, sudjelovala je i Nika Grah, mlada maturantica i plesačica Plesnog studija Edite Cebalo također u ulozi lutke.