Dreft Fashion Week lunch dokazao: Moda i hrana savršen par!

| Fashion |

Dreft Fashion Week Zagreb fashion lunch

Suzy Josipović kuhala ekskluzivno za modne znalce

Poput predvodnika trendova na svjetskoj modnoj sceni i Dreft Fashion Week Zagreb okupio je vrsne modne znalce na ekskluzivnom fashion lunchu kakvi se u zadnje vrijeme odvijaju u najvažnijim modnim metropolama poput Pariza, Londona i New Yorka. Stoga je danas točno u podne u netom obnovljenom najstarijem zagrebačkom hotelu Palace održano zanimljivo modno druženje. Naime, Dreft Fashion Week okupio je mnogobrojne dizajnere, modele i medije na neformalnom druženju uz gastronomski doživljaj za koji je zaslužna Mama zna! – Suzy Josipović, inače osnivačica Fashion Weeka Zagreb.

Dreft Fashion Week Zagreb fashion lunch
Dreft Fashion Week Zagreb fashion lunch

Uz četiri sljeda među kojima je bila i gušća pašteta s džemom od brusnica i rižoto sa šparogama, kozicama i pršutom te mnoštvo zagrebačkih specijaliteta poput šufnudle sa zeljem, štrukli i šnenokle te vina Roxanich predstavljen je program Dreft Fashion Weeka Zagreb koji će se održati od 7. do 9. svibnja u multimedijalnoj dvorani Hypo centra u Zagrebu. Uz domaće dizajnere (Ivana Popović, Iggy Popović, Monika Sabljić, Natalija Smogor, Simone Manojlović, Staša Čimbur, Toni Rico, Zjena Glamočanin, Ana Kujundžić, Sara Lončarić, Irena Berišić Turk, Iva Karačić, , Ivančica Hrustić, Kralj i Krajina i Marina Lacković) DFWZ ugostit će i modnu elitu s inozemnih Fashion Weekova: Avaro Figlio iz Milana, Fabryan, Liz Black, Paper London, Tzuji iz Londona, Maison Marquise iz Budimpešte, The Wandering Collective iz Barcelone te Mandali Mendrila iz New, Maison Marquise iz Budimpešte, The Wandering Collective iz Barcelone te Mandali Mendrila iz New Yorka.

Dreft Fashion Week Zagreb fashion lunch
Dreft Fashion Week Zagreb fashion lunch

Tako saznajemo da će po prvi puta na DFWZ-u sudjelovati Monika Sablić s kolekcijom za koju kaže da je najpotpunija i najbolja do sada. Također, po prvi puta s revijom predstavit će se svjetski poznata kitničarka i klobučarka Staša Čimbur čije šešire nosi hrvatska ikona stila Josipa Lisac. Ivana Popović ovu će reviju surađivati s umjetnikom novog kova, Mariom Miše koji je dizajnirao najpoznatija krila anđelica Victoria Secreta. Iggy Popović oživit će kultni Studio 54, a Toni Rico zatvorit će Dreft Fashion Week s kolekcijom „ I don't give a F***“ s kojom poručuje da mu je nevažno mišljenje onih modno needuciranih. „MI smo društvo spektakla, performansa u čijem je središtu šok i provokacija. Revija je zastarjela i pripada vremenu iza nas. Danas svatko može postati subjekt suvremene mode – manekenke i manekeni su nebitni, a sama moda je idealno sredstvo za neku drugu svrhu. Stoga pozivam sve modne znalce i iskrene zaljubljenike u modu na još jedan spektakl DFWZ-a!“ rekao je Toni i tako najavio zasigurno najuzbudljiviji Dreft Fashion Week do sada.

Dreft Fashion Week Zagreb fashion lunch
Dreft Fashion Week Zagreb fashion lunch