Domaći kreativci uz Freywille oživjeli Monetove slike

| Fashion |

Nova  Freywille mini kampanja nastala je sintezom talenata i kreativnog promišljanja vrhunskog fotografskog dvojca Decker&Kutić i Petra Trbovića koji kroz četiri umjetničke fotografije otkrivaju zanosni dijalog umjetnosti i mode s naglaskom na bajkovitu ljepotu bečkog nakita i filozofskih poruka svjetskih majstora slikarstva utkanih u njegove izražajne koloristične motive.

Svaka fotografija kroz zanimljivi koncept povezuje Freywille premisu o stvaranju nečeg novog iz različitosti i inspiracija koje nas okružuju s naglaskom na vizualnu poetiku asocijacija i osjećaja ugode koje ovaj nakit pruža oku promatrača.

Freywille, Hommage a Claude Monet kolekcija

Kampanja počinje maštovitom interpretacijom putovanja kroz Monetovu cvjetnu oazu Giverny. Inspirirana je istoimenim setom Freywille nakita iz kolekcije Hommage a Claude Monet posvećenom umjetnikovom vrtu prosperiteta gdje je odmarao svoj um i stvarao vrhunska remek djela. Dizajn seta Giverny oživljava Monetove tipične impresionističke poteze kistom dok izranjanju iz nestašne igre svjetla s nježnim vlatima trave i apstraktnih latica jarkih boja.

U ovoj odličnoj Freywille kampanji zasluge za stylingart direction idu Petru Trboviću, za fotografiju Romanu Deckeru i Dejanu Kutiću, Saši Jokoviću  za šminku, a Miji Majhenu za kosu. Ulogu modela preuzela je prelijepa Magdalena May Gero iz agencije Talia model.