Domaći brend Eloo predstavlja zimsku kolekciju - "Around the clock"

| Fashion |

Modni brend Eloo poznat po ženstvenim, elegantnim i ekološki održivim kreacijama predstavlja nam zimsku, bezvremensku i vrlo nosivu kolekciju, pod imenom  “Around the clock”  inspiriranu  osamdesetim i devedesetim godinama.

Od samih početaka koristeći isključivo visokokvalitetne prirodne i reciklirane materijale naglašavajući bitnost ekološke osviještenosti kroz modu, u novoj kolekciji dizajnerica Ivana Ravlić po prvi put predstavlja nam i basic majice dostupne u četiri boje : crnoj, ružičastoj, plavoj i maslinastozelenoj, specifično naglašenih ramena, dajući poseban touch tako jednostavnom komadu odjeće.

Eloo Zimska Kolekcija

Lepršava, zavodljiva haljina Delilah zasigurno je jedan od efektnijih odjevnih komada ove kolekcije i dobitna kombinacija za party druženja, a haljine koje ističu ženstvenu figuru i prate liniju tijela, Gigi i Monique baš kao i basic komadi,  napravljene su od ECONYL® tkanine, koja je u potpunosti  izrađena od  prikupljenog otpada iz oceana i odlagališta, kao što su industrijska plastika, ostaci  tkanina iz tvornica za proizvodnju odjeće, odbačene ribarske mreže, vlakna od starih tepiha i sl. Upotrebom ECONYL® tkanine u usporedbi sa standardnom proizvodnjom sintetskih tkanina smanjen je utjecaj na globalno zagrijavanje uzrokovano standardnim tipom proizvodnje za čak 80%. Recikliranje se vrši samo temperaturom i parom, bez upotrebe kemijskih sredstava.

Eloo Zimska Kolekcija

Bluza Valerie, koja nam dolazi u crnoj i bijeloj varijanti, a izrađena je u kombinaciji najfinije Crepe de chine svile i organdi svilene tkanine,  u kombinaciji s hlačama Levon nepogrešiva je modna kombinacija, a oversized sako Rio je must have komad ove sezone.

Budući da su zimske kolekcije nezamislive bez kaputa, Eloo nam je pripremio čak tri modela koja odišu duhom osamdesetih, a izrađeni su od najfinijih materijala, pa tako nam model Sheila, dolazi u  najfinijoj alpaki,  model Vindy  u crnoj varijanti kroz igru upotrebe različitih  struktura tkanina, a vuneni kaput Eileen u prekrasnoj senf žutoj boji. Za fotografije je zaslužan Šime Eškinja, model je Elena Dizdar, a frizuru i makeup radila je Danijela Pavlek.

Eloo Zimska Kolekcija

Kolekcija “ Around the clock”  dostupna je online i u Eloo ateljeu,a sve novitete Eloo brenda možete pratiti na njegovim društvenim mrežama.