Domaće modne snage u novoj Freywille kampanji

| Fashion |

 Novu jesensku kampanju FREYWILLE posvećuje slavnom austrijskom umjetniku Friedensreichu Hundertwasseru i njegovom osebujnom pogledu na svijet. Hommage a Hundertwasser jedna je od najprepoznatljivijih FREYWILLE kolekcija koja nas raskošnim dizajnom i čarobnim motivima podsjeća zašto je FREYWILLE nakit uistinu originalan, drugačiji i poseban. U jedinstvenom spoju umjetnosti i modernog nakita utkane su filozofske poruke, osjećaji  i životne vrijednosti kako bi budući vlasnici ovih minijaturnih umjetničkih djela  mogli uživati u kompoziciji koja budi pozitivan pogled na život i svijet istinske romantike, estetike te savršenog stila.

FREYWILLE kolekcija Hommage à Hundertwasser je savršen dokaz kako inspirirajuća umjetnost može dovesti do stvaranja nečeg lijepog i potpuno novog. U bajkovitoj kampanji se, simbolikom i kontekstom u koje su smješteni modeli, doslovno oživjela Hundertwasserova filozofija te njegova najdublja želja - život u neprekidnom suglasju s prirodom. Kreirane su tri različite priče koje  prate tri seta nakita kroz koje s  osjećajem za stil i s ljubavlju prema detaljima, FREYWILLE umjetnici spajaju Hundertwasserove tipične elemente s vlastitim interpretacijama u izvanredan dizajn.

Set  "10002 Nights"  stavlja u središte Hundertwasserova arhitektonska remek-djela realizirana u harmoniji s prirodom, a prepoznatljiv je po karakterističnim kupolastim tornjevima koji podsjećaju na orijentalne bajke. Set  “Spiral of life”  obilježava  spirala koja se nikada ne vraća na početak te tako simbolizira razvoj, stvaranje i promjenu.  Set  “Street Rivers”   inspiriran je Hundertwasserovim  arhitektonskim  manifestom  i posvećivanjem organskoj arhitekturi  vrijednoj čovjeka, u kojoj je individualno uređenje fasade, okvira i zida oko prozora pravo svakoga .

Ovu odličnu  FREYWILLE kampanju  potpisuju Petar Trbović kao autor koncepta, styling i set design, fotografija Decker+Kutić , video Ratio d.o.o. Za modele su  odabrane  prelijepe  Nikolina Rak (Talia model), Karla Malnar i Eva Dudaš (Midikenn),  šminku potpisuje Saša Joković, a za kosu je zaslužna Milena Maršić iz salona Glamour.