Djeca poznatih sportaša u kampanji 82score88 by Anamarija Asanović i Vesna Jelić

| Fashion |

Kao zaštitna lica svoje nove kolekcije dizajnerica Anamarija Asanovic i bivša odbojkašica Vesna Jelić za svoj brand 82score88 angažirali  su mlade i perspektivne sportaše koji su se za ovu modno – sportsku priču našli se u ulozi modela. No, njihov odabir nije slučajan, upravo to su djeca još poznatijih velikana hrvatskog sporta.

Ana Ušić za 82score88

Tako odbojkaški teren na trenutak modnom ulogom zamijenila je odbojkašica Ana Ušić čiji su roditelji, mama Snježana bivša odbojkašica i otac Sven Ušić bivši košarkaš. Upravo svojim vedrim duhom i energijom Ana je u ovoj priči utjelovila anđela koji s osmjehom hrabro korača sportskim i životnim terenima.

Antonio Asanović za 82score88

U ulozi modela našao se i sin legendarnog vatrenog Aljoše Asanovića, ujedno i Anamarijin brat, mladi nogometaš Antonio Asanović koji svojom neposrednošću pokazuje kako je 82score88 odjeća zabavna, mladenačka i potpuno odgovara njegovom karakteru.

Marko Arapović za 82score88

Ulogu Mr. Cool pripala je sinu legendarnog košarkaša Franje Arapovića – mladom košarkašu Marku Arapoviću koji odlično pokazuje kako su sport i sportski način života lifestyle koji živi i izvan košarkaškog terena jer upravo ovakva odjeća omogućava mu slobodu kretanja i udobnost.

Ana Ušić za 82score88

Kolekcija 82score88 dostupna je Zagrebu u concept store Iggy te u splitskom ID storu, fotografije je snimila bivša Miss Hrvatske, danas fotografkinja Rajna Raguž, ЯR Photography.