Dizajneri odabrali manekenke za Smart Fashion Week Zagreb

| Fashion |

Jučer je u Hypo Centru u Zagrebu održan casting za nadolazeći Smart Fashion Week Zagreb koji se održava od 28.-30. studenog, a koji je okupio mnogobrojna poznata, ali i nova manekenska lica. Neki od dizajnera koji jučer odabrali djevojke koje će prošetati pistom u njihovim kolekcijama za sljedeću sezonu su Ivana Popović, Iggy Popović, Marina Lacković, Simone Manojlović, Sara Lončarić i Matea Jukić.

Casting za Smart Fashion Week Zagreb

S obzirom na težinu i značaj koje Fashion Week u svakoj državi nosi, svaka djevojka koja planira karijeru osim u Hrvatskoj graditi i u inozemstvu, želi upisati u svoj životopis prisustvovanje na Smart Fashion Weeku Zagreb, stoga izuzetno veliki odaziv visokih i vitkih djevojaka nimalo ne čudi. Domaćim dizajnerima koji iz sezonu u sezonu zagrebačkoj publici predstavljaju vlastite vizije za sljedeću sezonu, mnoga su manekenska lica bila poznata, no na samome castingu okupio se i veliki broj novih manekenskih lica koja će tek dobiti priliku postati dizajnerske muze i miljenice.

Dizajnerice Ivana Popović, Marina Lacković, Matea Jukić i Sara Lončarić

Kao i prethodnih sezona, strani dizajneri koji dolaze na Smart Fashion Week Zagreb s najznačajnijih svjetskih tjedana mode poput onih u Londonu, Parizu, Madridu i Berlinu modele koji će nositi njihovu reviju izabrati će pomoću galerije i fotografija na društvenim mrežama.

Tko su ti modeli koji su svojom karizmom, ali i izgledom osvojili naše dizajnere doznat ćemo uskoro na pisti Smart Fashion Weeka Zagreb u Hypo Centru u Zagrebu od 28. do 30. studenog.