Divna limitirana kolekcija Roberta severa oduševit će sve modne zaljubljenike

| Fashion |

ROBERT SEVER PREDSTAVLJA NOVU RESORT KOLEKCIJU „SOPHIA“ 2015.

U ovom ljetnom razdoblju hrvatski pret-a-porter brend Robert Sever donosi pravu vruću modnu poslasticu. Riječ je o kampanji za novu resort kolekciju imena „Sophia“ poznatog branda. Kreativnu kampanju snimio je renomirani modni fotgoraf Marko Grubišić, a radi se o resort kolekciji za aktualnu sezonu. U ulozi zaštitnog lica po deveti put nalazi se muza Robert Sever brenda, mlada Iva Marušić.

Ovu  mini pret-a-porter kolekciju čini desetak odjevnih kombinacija kompletiranih u total look. „Jako smo sretni što smo nakon nekoliko godina stanke ponovno stvorili vizuale u suradnji sa Markom, koji potpisuje neke od kampanja sa samih početaka našeg branda. Njegovo oko za modnim prikazom siluete, kao i vrlo istančan, ukus dale su ovoj kampanji, ali i kolekciji jednu novu prizmu koja je prepoznatljivu estetiku RS brenda ponovno učinila svježom i modernom„ objasnili su Robert Sever i Branko Basletić.

Robert Sever Resort kolekcija "Sophia" 2015

Vizuali su vođeni idejom kolekcije i odaju dojam da su snimljeni na egzotičnoj lokaciji.

„Igra svijetla i sjena stvaraju ugođaj tople ljetne noći i vrućeg ljetnog dana, ambijenta gdje naša heroina provodi svoj  odmor. Make up koji potpisuje Ivana Zečić, kao i frizure koje potpisuje Mijo Majhen pretvorile su Ivu Marušić i njeno deveto pojavljivanje kao zaštitnog lica RS kampanja u potpuno nešto novo i neočekivano. Oduševljeni smo našim novim vizalima!“, istiću autori kampanje.

Edicija odjeće za kratku ljetnu sezonu izrađena je od finih antiknih svila, viskoze, mekane kože, ručno kačkane pamučne čipke i pamuka. Ideja je bila stvoriti vizualno jako snažnu, ali i opuštenu formu koja je prigodna za ljetne izlaske, druženja i koktele. „Htjeli smo da žena koja nosi kreacije iz kolekcije „Sophia“ bude opuštena, da joj fini materijali nježno padaju niz tijelo i da ima naglašenu senzualnost i blagi seksipil. Ovakav pristup je odmak od formi koje smo radili u posljednjih nekoliko kolekcija jer uvijek volimo estetiku branda istraživati i provlačiti kroz razne teme i oblike. Naša RS žena voli promjene i sigurna je u sebe“, ističe dizajnerski dvojac Robert Sever i Branko Basletić.

Robert Sever Resort kolekcija "Sophia" 2015