Jedan, jedini, neponovljivi Toni Rico obilježio 2. večer DFWZ-a

| Fashion |

Maja Hrastinski

Revijalni petak na Dreft Fashion Weeku Zagreb započeo je mladim nadama, a završio spektaklom u režiji genijalnog Tonija Rice.

Maričin crno bijeli svijet odrastanja

Marica Pažanin otvorila je drugi revijalni dana DFWZ te pokazala da je zasluženo pobijedila na prošlogodišnjem „Dreft Next Generation“ – natječaju za mlade dizajnere. Po prvi puta u životu pokazala je svoje modele na pisti. Iako mlada i neiskusna u modnom svijetu, Marica je prikazala vrlo zrelu kolekciju na kojoj bi joj mnogi hrvatski dizajneri mogli pozavidjeti. Kolekcija ''Meleta'', što u prijevodu s grčkog znači ''prilika'', inspirirana je njenim unutarnjim osjećajima, nje kao djevojke koja odrasta i razvija se upravo kroz svoje modele.

Marica Pažanin
Marica Pažanin

Ženstvena Natalija Smogor

Uslijedila je vrlo nosiva, ženstvena i profinjena kolekcija Natalije Smogor koja se nakon mnogobrojnih muških kolekcija, odvažila dizajnirati za žene i pritom izazvala veliki interes mnogobrojnih dama tako da su se neke od njih bez prethodnih najava i upita netom iza revije uputile ravno u backstage da rezerviraju svoju haljinu.

Natalija Smogor
Natalija Smogor

Multifunkcionalna mala haljina Maje Hrastinski

Iako je nekoliko zadnjih sezona izbivala s pista, Maja Hrastinski sinoć se vratila originalnom kolekcijom višenamjenskih haljina. Multifunkcionalnost je osnovno obilježje njenog rada, a u današnjim kriznim vremenima svaka žena želi od jedne haljine dobiti dvije, želi haljinu koja svaki put izgleda drugačije, haljinu s nekoliko lica.  Upravo nam takva multifunkcionalnost danas postaje sve bitnija u svim sferama života. Originalnost je pokazala tako što je osobno na pisti demonstrirala kako svaki od odjevnih komada postaje multifukcionalan što je oduševilo sve prisutne.

Maja Hrastinski
Maja Hrastinski

Učenica slavne Donne Karan Negrin oduševila stilom

Londonska dizajnerica koja je iskustvo stekla u atelieru slavne Donne Karan, pokazala je kako spojiti električno, eklektično i elegantno. Upečatljve boje, fluidnost i laskava struktura glavne su karakteristike kreativnog rada branda Negarin, a upravo smo takvu visoku poslovnu eleganciju mogli vidjeti i sinoć na zagrebačkoj pisti Dreft Fashion Weeka Zagreb, što je stilom mnoge podsjetilo upravo na stil njezine mentorice Donne Karan.

Negarin
Negarin

Jedan, jedini i neponovljivi Toni Rico spektakularno proslavio 10. rođendan

I za kraj, jedan, jedini i neponovljivi Toni Rico svojom kolekcijom „Made in Yugoslavia“ proslavio je 10. godišnjicu  svoje modne marke RICO te ujedno odao počast, kako je sam rekao, nekim „boljim vremenima“. Uz šarmantne glumce i manekene – sve prave muškarce, pjesme Jasne Zlokić, Tereze Kesovije, Srebrnih krila, Magazin...Uz sklekove, ples, koketiranje i zavođenje prisutnih dama, u pozadini je emitiran i prigodan filmić njegove nove rođendanske kampanje te nekoliko davno zaboravljenih EPP-a iz bivše Jugoslavije. Posebno iznenađenje večeri bio je i sam Toni koji je par puta prošetao pistom i pokazao svoje isklesano muževno tijelo.

Večer je trijumfirala, po mišljenjima modnih znalaca, najboljom Tonijevom kolekcijom do sada te vrhunskim showom u kojem niti poznate dame nisu mogle odoljeti šarmu manekena s piste koji su poklanjajući, a što drugo, nego prigodno – karanfile te zaplesale s njima na pisti što je izazvalo pravu eksploziju veselja, oduševljenja, pljeska, radosti, smijeha i ogromne količine pozitivne energije koja se zarazno proširila cijelom dvoranom.  

Toni Rico
Toni Rico

Nikad elegantnija Lejla blistala u bijelom odijelu!

Mnogobrojni poznati pohrlili su i na drugu večer DFWZ pa smo mogli vidjeti Nikolinu Pišek koja je došla s kćerkom i prijateljicom Andreom Andrijanić, prelijepu Lejlu Filipović koja je došla u pratnji prijatelja Tomislava Kaščjevića i njegove kćeri Martine, Elizabetu Gojan, Anitu Dujić, Anitu Malenicu, Ronalda Brausa, Amira Kazića Lea sa suprugom Biserkom, Sayona, mnogobrojne dizajnere Luku Grubišića i Lanu Puljić, Ružu Hodak, Jelenu Aleksić, Mladena i Petra Grubića, Zjenu Glamočanin, Milenu Rogulj, Simnoe Mano, Irenu Berišić Turk...

Lejla Filipović
Lejla Filipović

«Tonijev totalni retro raspašoj» party i «Models party»

Zabava se nastavila do ranih jutarnjih sati na Tonijevom „Totalnom retro raspašoj“ partyu u Hy Plazi gdje su se gosti DFWZ-a okušali u karaokama, a zabava se nastavila u „Models partyu“ na netom otvorenoj terasi zagrebačkog kluba Gallery

Šećer na kraju?

Danas, za zadnji dan Dreft Fashion Weeka Zagreb svoje revije su priredili posebna gošća iz Londona, Henrietta Ludgate, Ana Kujundžić, Ivančica Hrustić i za kraj vrhunska umjetnica i dizajnerica Ivana Popović i Mladen Grubić. After DFWZ party čeka nas u Hemingway loungeu, a veliki closing party održat će se klubu The Room.

Ovosezonsko izdanje DFWZ završit će u ugodnom druženju prijatelja i partnera na nedjeljnom brunchu u novom službenom hotelu DFWZ.-a Double Tree by Hilton Zagreb tj. OXBO Urban Baru & Grillu, najboljem restoranu s američkim stakeovima u gradu.