Design studio Toni Rico na Hvaru u novom ruhu

| Fashion |

Design studio domaćeg modnog dizajnera Toni Rica, Hvar

Toni Rico, jedan od rijetkih domaćih dizajnera koji stvara isključivo mušku modu, ove godine slavi 10. godišnjicu svoje marke Rico, a sada je svoju veliku proslavu zaključio i redizajnom i otvaranjem svojeg dućana u Hvaru. Svoj veliki jubilej Toni je proslavio revijom „Made in Yugoslavia“ na ovosezonskom Dreft Fashion Weeku Zagreb. Kao i uvijek, revija je prošla spektakularno, baš kako smo od Tonija i očekivali. Uz savršeno sašivenu odjeću imali smo prilike vidjeti i elemente iz starih, „boljih“ vremena, tako su se na velikom ekranu izmjenjivali spotovi Pipi, Radenska, Cedevita i Tune Eva, ali i fotografija trajekta Partizanka.

Tonijevu retrospektivnu reviju s asocijacijom na bolja vremena i „bratstvo i jedinstvo“ pratila je i odlična retro video i foto kampanja koja je izgledala kao da ju je netko zaista snimio prije 20-ak godina.

Design studio domaćeg modnog dizajnera Toni Rica, Hvar
Design studio Rico, Hvar

Svoje slavlje Toni je prije nekoliko dana zaključio i preuređenjem svog umjetničkog studija na Hvaru. Tako je Tonijev šareni dućančić postao pravo mjesto za ugodno druženje s ovim umjetnikom. Design studio Rico oduvijek je bio jedna od najzanimljivijih modnih adresa općenito, poznato po dobroj zabavi i druženju s dizajnerom uz njegovo domaće vino i rakiju u samom srcu najljepšeg otoka na svijetu, Hvaru. Toni uređenje svog studija bazira na tradicionalnoj arhitekturi i dizajnu otočkih kuća pa je tako sve ostavio u originalnom starom kamenu u kombinaciji s drvom koje Toni sam sa svojim prijateljima boja u šarene boje.

Design studio domaćeg modnog dizajnera Toni Rica, Hvar
Design studio Rico, Hvar

Svi koji su već posjetili Tonijevo modno carstvo prethodnih sezona primijetiti će novi raspored, novi zanimljivi restaurirani namještaj, a mjesto sada krase i vizuali njegove nove retrospektivne kolekcije.

Nova Tonijeva kolekcija zapravo odaje počast svim njegovim kultnim modelima koje je u zadnjih 10 godina izbacio, samo u novim bojama, materijalima i uzorcima. Ukoliko se nađete na Hvaru, ne smijete propustiti posjetiti Tonijev „Design studio Rico“ koji je i prva hvarska umjetnička fundacija, a koji se nalazi na adresi Kroz Burak 55. Tamo će vas dočekati ovaj veseli umjetnik nekada poznat po svojim „ricama“ u kosi i osim što nećete moći odoljeti da kupite Tonijeve divne mornarske majice na prugice ili pak savršeno krojene sakoe, Toni će vas ponuditi pićem pa možda završite večer otkrivajući poznati ljetni hvarski noćni život.

Design studio domaćeg modnog dizajnera Toni Rica, Hvar
Design studio Rico, Hvar