Danas počinje Portanova Fashion Incubator!

| Fashion |

Danas počinje Portanova Fashion Incubator!
Portanova Fashion Incubator

Portanova Fashion Incubator, najstarije i najutjecajnije nacionalno natjecanje za mlade modne umjetnike danas u trgovačkom centru Portanova u Osijeku obilježava 10. godinu uspješnog rada koju su najavili kampanjom EXHIBITION.

EXHIBITION kao izložba i kao ekshibicionizam, moda kao EXHIBITION – nova kampanja Portanova Fashion Incubatora donosi zanimljivo višeznačje i lucidan komentar modne sadašnjice. EXHIBITION savršeno točno sažima mjesto koje fashion ima u ovom radikalnom vremenu. Pokazati (se) opsesija je današnjeg društva, a moda i umjetnost bezbrižno se premještaju iz galerije na pločnik. Ovo je omage osječkoj street art sceni i igra značenja u kampanji EXHIBITION nove sezone Portanova Fashion Incubatora.

Street art potpisuje osječki kolektiv Acting Like a Child, odjeću Valerija Toloknova - Vdesign, prošlogodišnja finalistica PFI-ja, a model je Mia Farac (Sonic Models). Fotografiju potpisuje Ivana Marinić Kragić, video Dino Senčar, make up Saša Joković, kosu Iva Gaurina za Hair Couture, nails art Viviana Miškić, a produkciju i art direkciju Nikola Beban.

Jedva čekamo vidjeti koji mladi talent će isplivati već večeras u Osijeku. Želimo svu sreću svim kandidatima!

Portanova Fashion Incubator