Kolekcija Alexander Wang x H&M premijerno na pisti u New Yorku!

| Fashion |

Kolekcija Alexander Wang x H&M napokon je dočekala globalno lansiranje!

U dvorani Armory u New Yorku, koja je za ovaj poseban event pretvorena iz zatvorene staze i stadiona u prekrasnu modnu arenu, pomno odabrani gosti mogli su uživati u Wangovoj kolekciji koja se čeka mjesecima. Jessica Chastain, Mary J. Blige, Solange Knowles i Dakota Fanning samo su neka od imena koja su imala priliku gledati nevjerojatni performans na modnoj pisti koja je za ovu priliku pretvorena u futurističku stazu za trčanje!

Da podsjetimo, kolekcija će od 6. studenog 2014. godine biti dostupna u 250 trgovina diljem svijeta - među kojima je i zagrebačka H&M prodavaonica u Centru Cvjetnom!

Događaj je startao energično, modna pista pretvorila se u podij za Parkour nastup koji je publiku ostavio bez daha. Osim publike koju su činile poznate osobe i novinari iz modne industrije, nazočni su bili ljubitelji oba branda koji su pozivnice za ovaj svjetski događaj mogli osvojiti u okviru inicijative golden ticket putem prodajnih automata koji su se nalazili u odabranim trgovinama H&M-a u New Yorku. 

Po završetku revije, DJ Jesse Marco preuzeo je pistu pretvorio ju u plesni podij. Kasnije, hip hop umjetnica Sharaya J otvorila je nastup iznenađenja Missy Elliott koja je otpjevala neke od svojih najvećih hitova poput - "Get Ur Freak On" i "Work it". Zabava se nastavila cijele noći, baš kako to i biva u modnom svijetu!

“Večerašnji događaj lansiranja kolekcije Alexander Wang x H&M bio je pun energije i istinskog doživljaja koji nadilaze modu; od stava i brzine nastupa, preko improvizirane prodavaonice u okruženju prostorija za presvlačenje do nastupa poznatih osoba kao što su Missy Elliott i Sharaya J na zabavi nakon revije,“ kaže Alexander Wang. “Želio sam da se svatko opusti i zabavi i nadam se da smo to večeras ostvarili.” 

Alexander Wang x H&M Runway Show