Čije lice najbolje prodaje modne magazine?

| Fashion |

Iako naslovnice za studeni nisu ni približno važne kao one rujanske, čini nam se kako su se magazini potrudili i ovaj mjesec osmisliti naslovnice koje će privući čitatelje. Zadnjih mjeseci čini se kako jedino poznate osobe osiguravaju koliku toliku prodaju magazina pa izdavači igraju na sigurno. Tako naslovnice za studeni Voguea, Harper's Bazaara, Ella, Glamoura, Marie Clairea i ostalih krase Sarah Jessica Parker, Salma Hayek, Princ Harry, Brad Pitt, Nicole Kidman, Eva Mendes, Diane Kruger, Taylor Swift i brojna druga poznata lica.

Sigurno najpoznatiju naslovnicu, onu modne Biblije, američkog Voguea krasi Rihanna u prirodnom izdanju. Iako se već neko vrijeme, od kad se Rihanna izbrbljala na Twitteru kako je snimala nešto za Vogue šuškalo kako će Rihanna krasiti upravo naslovnicu, prije dva dana stigla je konačna potvrda od Annie Leibovitz, ali bez naznake o kojem se izdanju radi.

Rihanna, US Vogue

Moramo biti iskreni i reći da nam ova naslovnica i nije nešto što bi nas natjeralo da pohrlimo na kioske, Rihanna u jednostavnoj čipkanoj haljini s crvenim ružem i neobično kratkom kosom jest lijepa, ali ne dovoljno modno atraktivna za zahtjevne čitatelje. Njena prva naslovnica za američki Vogue bila je puno atraktivnija i zanimljivija.

Ono što nas zanima su rezultati prodaje za studeni kada ćemo vidjeti tko od izdavača napravio najbolji posao, do tada uživajte u našoj galeriji naslovnica za studeni.